Nu aduc de la Sanwei, imi pare rau.salutare
as vrea 1 pereche de fețe SANWEI GEARS-aduci cumva?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu aduc de la Sanwei, imi pare rau.salutare
as vrea 1 pereche de fețe SANWEI GEARS-aduci cumva?
V-am raspuns si pe privat. Dintre fetele nelipicioase (tip euro/japonez) Galaxy Moon imi place cel mai mult pt. topspin.salut, am si eu o intrebare: din toate fetele chinezesti care sunt pe sait, care este cea mai buna pt topspin? multumesc
Da, e in regula. Va sun maine dimineata.V-am trimis un pm, l-ati primit?
Asa este, insa nici eu nu stiu sigur. Le am de la altcineva... Pot sa va spun insa, ca agata foarte bine.Ar fi ok daca la sectiunea de ocazii ptr fete ati trece si cat timp au fost jucate fetele si la ce nivel.
Nu am primit inca notificare ptr Focus 3 Snipe, din pacate saptamana viitoare voi fi in concediu, aveti idee cat sta un colet la oficiul postal in asteptarea destinatarului sa-l ridice?
Salut,O sugestie: ar fi fain daca ati putea trimite printr-un curier mai ieftin in tara, parca Urgent Curier au preturi destul de bine cam 16 RON la un colet.
Cel putin la un site unde mai comand eu chestii ptr telefoane si anume gsmnet ei trimit parca prin urgent curier si daca faci comanda azi pana la 12 coletul ajunge maine pana la 12 si la doar 16 ron ceea ce este super.
Din punctul meu de vedere posta romana se misca multe prea greu, dureaza cam 3 zile pana ajunge un colet, inca 2 zile pana ajunge notificarea la servici, si uite-asa un colet pe care l-am comandat ajung sa-l ridic de-abia la o saptamana.
- - - Actualizat - - -
Cred ca am vorbit degeaba, tocmai ce am ridicat coletul.
Merci Vlad, ar fi fain daca ai putea pune la un curier un pic mai ieftin adica pe la 15 ron
Toate bune, ne mai auzim pana la urmatoare comanda, sper sa gasesc pana la urma o fata chinezeasca ptr FH pe care sa raman.
Multumesc!Deocamdata nu am un stoc f mare ca sa vad cum merge treaba; sper sa le am tot timpul si sa aduc si altele.
Salut, ti-am trimis un mp in care te-am mai intrebat cate ceva.am o intrebare daca se poate sa imi raspunzi , macar cu aproximatie, ok?
am un lemn yasaka classic sweden si as dori sa imi spui cu aprox cam ce fete ar merge pe acest lemn, binenteles ca nu m-ai vazut cum joc insa joc bine, deci ce c rezi ca fete ar merge pe acest lemn? pe rever joc fff bine am ceva probleme pe forehand.
multumesc si sper sa primesc un raspm cat mai curand posibil.
Ok Vlad. Am lipit aseara fetele si azi le fac proba sa vad ce e de capul lor.
Ieri am ridicat un colet de la Urgent Curier si am platit doar 13.1 RON, din ce am vazut acolo la ei pe un perete era afisat un pret de 16 RON la kg.
In general nu cred ca depaseste un colet pentru tenis de masă 1 kg in mod obisnuit.
Stiu ca majoritatea au rabdare si prefera sa astept posta romana ptr a face o economie, dar eu decat sa dau 7 ron si sa astept o sapt prefer sa dau 15 si sa astept o zi.
Toate bune in continuare.
P.S. Nush din ce sau cu ce sunt facute fetele astea chinezesti, dar au un miros cand le scoti din folie de cazi jos!!! Pe mine m-a fugarit prietena prin casa cand am scos fetele, asa de fain miroseau...
Ma bucur ca iti plac fetele. Mie nu mi se pare ca miroase asa rau lipiciul, putin a amoniac parca. Poate m-am obisnuit cu mirosurile asteaRe inca n-am desfacut lipiciul.
Am probat aseara fetele, la inceput am fost un pic dezamagit de LKT Pro XP pentru ca nu prea sarea. Dar era din cauza lemnului meu rupt.
Dupa ce am pus fata LKT Pro XP pe lemnul din semnatura pot sa spun ca:
-este o fata moale si destul de inceata, iar loviturile de semi-topspin pe care le dau eu se duc foarte jos dar cu destul de mult efect. Mie imi place cum merge.
729 Focus 3 Snipe, din pacate nu am jucat cu ea decat pe lemnul rupt, ptr ca pe lemnul meu am Tibhar Sinus pe BH si nu vreau s-o scot.
-este mai saltareata decat LKT Pro XP, ca viteza un pic mai rapida dar nimic de speriat
-pare sa nu fie deloc sensibila la servicii cu mult spin ptr ca nu este tacky
-are control foarte bun, adica pentru capace si blockuri ar fi foarte potrivita
Deocamdata o sa o tin de rezerva pentru ca este de culoare neagra si nu vreau sa joc cu 2 fete negre, dar daca ma nemultumeste Tibhar pe BH sau LKT pe FH o sa o montez sa vad ce poate.
P.S.: Lipiciul inca nu l-am desfacut, dar o sa deschid niste geamuri preventiv diseara cand lipesc mai klumea LKT-ul pe FH![]()