AmaTur: Turneu B Turneu B - CUPA SMILEY 12 - Club 11 Timișoara, 12.05.2011.

• Autor subiect Autor subiect Bogy
  • Dată creare Dată creare
Felicitari pentru realizarea acestui turneu,atat organizatorilor,colaboratorilor,sponsorului si in mod special participantilor.
Cat de aproape am fost cu pronosticul,fara suparare si bafta sa realizati cat mai des aceste evenimente.

Multumesc de aprecieri domnule Denes dar, vorba dumneavoastra...in mod special participantilor!
Cit despre pronostic, destul de aproape, doar ca nu l-ati luat in calcul pe Radu Muntean ;)

Un turneu foarte reusit cu multi participanti foarte buni,de mare caracter si cu mult suflet..... nu cred ca exista multe turnee de tip B cu o asemenea atmosfera frumoasa, unde oamenii sa se simta atat de bine indiferent de la ce distanta vin,si indiferent daca castiga sau pierd raman totusi prieteni pana la sfarsit.Sincer Bogy cred ca esti unic la organizarea turneelor de tip B atat de frumoase si cu atata suflet pus,speram sa reusesti pe viitor sa gasesti o sala sa poti sa-ti demonstrezi calitatile tale nemaipomenite de organizator si la turnee A sau de ce nu si A+ , sunt sigur ca vei face minuni si acolo pentru ca ai toate atuurile,multi pot confirma asta.
Bogy esti tare........ mi-as dori din suflet ca altii sa se uite si sa invete din astfel de turnee frumoase:) Felicitari bogy,tizul tau Roman,fratelui tau Radu,premiantilor de pe podium si nu in ultimul rand tuturor actorilor care au jucat in acest frumos film numit "Smiley 12".Cat mai multe in continuare Bogy... si sanatate la toti ca asta ii cea mai importanta:)
Multumesc Victor. Aceste rinduri conteaza enorm, datorita faptului ca provin din partea unuia dintre cei mai FAIR-PLAY jucatori din AMATuR.

Titi, cu aprobarea Cristinei, o sa organizeze tizu un turneu in 26.
Pacat ca nu am o masina si un sofer...te-as plimba la toate turneele din tara ;)

Asta pot sa fac eu, oricind, pentru prieteni ca tine, numai sa-ti exprimi dorinta.

Back
Sus