Un turneu foarte reusit cu multi participanti foarte buni,de mare caracter si cu mult suflet..... nu cred ca exista multe turnee de tip B cu o asemenea atmosfera frumoasa, unde oamenii sa se simta atat de bine indiferent de la ce distanta vin,si indiferent daca castiga sau pierd raman totusi prieteni pana la sfarsit.Sincer Bogy cred ca esti unic la organizarea turneelor de tip B atat de frumoase si cu atata suflet pus,speram sa reusesti pe viitor sa gasesti o sala sa poti sa-ti demonstrezi calitatile tale nemaipomenite de organizator si la turnee A sau de ce nu si A+ , sunt sigur ca vei face minuni si acolo pentru ca ai toate atuurile,multi pot confirma asta.
Bogy esti tare........ mi-as dori din suflet ca altii sa se uite si sa invete din astfel de turnee frumoase

Felicitari bogy,tizul tau Roman,fratelui tau Radu,premiantilor de pe podium si nu in ultimul rand tuturor actorilor care au jucat in acest frumos film numit "Smiley 12".Cat mai multe in continuare Bogy... si sanatate la toti ca asta ii cea mai importanta