AmaTur: Turneu B Turneu B - CUPA SMILEY 12 - Club 11 Timișoara, 12.05.2011.

• Autor subiect Autor subiect Bogy
  • Dată creare Dată creare
Eliminatorii:

Mandru Bogdan vs. Marta Gheorghe - 3/1.
Saceleanu Bogdan vs. Muntean Radu - 0/3.
Avram Victor vs. Dracea Ciprian - 3/0.
Tincu Catalin vs. Roman Bogdan - 1/3.

Ultima editare:
Un turneu foarte reusit cu multi participanti foarte buni,de mare caracter si cu mult suflet..... nu cred ca exista multe turnee de tip B cu o asemenea atmosfera frumoasa, unde oamenii sa se simta atat de bine indiferent de la ce distanta vin,si indiferent daca castiga sau pierd raman totusi prieteni pana la sfarsit.Sincer Bogy cred ca esti unic la organizarea turneelor de tip B atat de frumoase si cu atata suflet pus,speram sa reusesti pe viitor sa gasesti o sala sa poti sa-ti demonstrezi calitatile tale nemaipomenite de organizator si la turnee A sau de ce nu si A+ , sunt sigur ca vei face minuni si acolo pentru ca ai toate atuurile,multi pot confirma asta.
Bogy esti tare........ mi-as dori din suflet ca altii sa se uite si sa invete din astfel de turnee frumoase:) Felicitari bogy,tizul tau Roman,fratelui tau Radu,premiantilor de pe podium si nu in ultimul rand tuturor actorilor care au jucat in acest frumos film numit "Smiley 12".Cat mai multe in continuare Bogy... si sanatate la toti ca asta ii cea mai importanta:)

Felicitari pentru realizarea acestui turneu,atat organizatorilor,colaboratorilor,sponsorului si in mod special participantilor.
Cat de aproape am fost cu pronosticul,fara suparare si bafta sa realizati cat mai des aceste evenimente.

Vreau sa completez spusele lui Victor cu o remarca: Nu degeaba Tizu meu, a denumit fiecare turneu "Cupa Smiley" oare de ce?
Pt simplu fapt ca la turneele organizate de el toti participantii rad, se simt bine, petrec clipe frumoase.
Si pe langa asta, daca ma gandesc bine, la Bogy nu a fost niciodata vreun scandal, sau vreo divergenta la masa de joc
Toti joaca cu placere. Si asta eu consider mare lucru

In alta ordine de idei, vreau sa va multumesc tuturor colegilor pt aplauzele acordate pt micutul David, si pt urarile de bine care mi-au fost aduse, sunteti niste oameni minunati.

...cred ca s-a spus tot ce se putea in cuvinte, eu as mai avea o rugaminte pentru Ionut si Bogy, sa postati pozele ce ati facut la turneu :))

Eu m-am simtit extraordinar ca de fiecare data si voi incerca tot timpul sa ajung cat mai des la turneele lui Bogy. Felicitari tuturor pt atmosfera!

Numai cuvinte de lauda pot sa aduc la acest turneu.Eram foarte sigur co sa fie un turneu reusit ca si restul turneelor. Sper sa ne vedem cat mai repede posibil la urmatorul turneu.

nu exista nici un filmulet de la finala?bn ca asta inseamna tenisul de masa si competitia in general : sa stii sa te bucuri cand castigi dar sa ai puterea sa zambesti chiar si atunci cand pierzi si sa strangi mana adversarului gandindu-te la revansa!

Cind se tine urmatorul turneu, in 19 sau 26 ???... sau vorbim cu Bogdan, sa-l faca la Arad ?

...cred ca s-a spus tot ce se putea in cuvinte, eu as mai avea o rugaminte pentru Ionut si Bogy, sa postati pozele ce ati facut la turneu :))
Zsolti draga, prima pagina, postul nr. 3...rezervat foto & video ;) Sper ca la cit de tirziu ai ajuns acasa, o sa mai ai permisiunea sa vi la Timi :)

Cind se tine urmatorul turneu, in 19 sau 26 ???... sau vorbim cu Bogdan, sa-l faca la Arad ?
Titi, cu aprobarea Cristinei, o sa organizeze tizu un turneu in 26.
Pacat ca nu am o masina si un sofer...te-as plimba la toate turneele din tara ;)

nu exista nici un filmulet de la finala?bn ca asta inseamna tenisul de masa si competitia in general : sa stii sa te bucuri cand castigi dar sa ai puterea sa zambesti chiar si atunci cand pierzi si sa strangi mana adversarului gandindu-te la revansa!
O sa postez pina miine si finala, pe prima pagina, postul 3.

Numai cuvinte de lauda pot sa aduc la acest turneu.Eram foarte sigur co sa fie un turneu reusit ca si restul turneelor. Sper sa ne vedem cat mai repede posibil la urmatorul turneu.
Merci Edi, urmatorul turneu o sa fie la voi, asa ca ne vedem la Arad.

Eu m-am simtit extraordinar ca de fiecare data si voi incerca tot timpul sa ajung cat mai des la turneele lui Bogy. Felicitari tuturor pt atmosfera!
Multumesc Bogdane. Sper ca din toamna sa te muti la Timișoara, pentru a-ti petrece anii studentiei. Voi ati fost actorii principali, asa ca, eu va felicit pentru atmosfera pe care o creati de fiecare data la Cupa Smiley ;)

Vreau sa completez spusele lui Victor cu o remarca: Nu degeaba Tizu meu, a denumit fiecare turneu "Cupa Smiley" oare de ce?
Pt simplu fapt ca la turneele organizate de el toti participantii rad, se simt bine, petrec clipe frumoase.
Si pe langa asta, daca ma gandesc bine, la Bogy nu a fost niciodata vreun scandal, sau vreo divergenta la masa de joc
Toti joaca cu placere. Si asta eu consider mare lucru

Tizule nu am crezut vreodata ca 6 mese de tenis de masă pot da nastere unor asemenea prietenii. Ma bucur ca am intrat in comunitatea AMATuR, acuma un an si jumatate, si mai mult, ma bucur ca v-am cunoscut pe voi, oameni buni :) Pot sa va numesc deja "de-ai casei" pe voi cei din: Arad, Hunedoara, Deva, Cugir, Moravita, Sacalaz, Voiteg si sa va astept la urmatoarele editii ale cupei Smiley, sa jucam tenis de masă...cu zimbetul pe buze ;)

Back
Sus