Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
O sa pun pozele cat de curand ......cred ca s-a spus tot ce se putea in cuvinte, eu as mai avea o rugaminte pentru Ionut si Bogy, sa postati pozele ce ati facut la turneu)
Zsolti draga, prima pagina, postul nr. 3...rezervat foto & video...cred ca s-a spus tot ce se putea in cuvinte, eu as mai avea o rugaminte pentru Ionut si Bogy, sa postati pozele ce ati facut la turneu)
Titi, cu aprobarea Cristinei, o sa organizeze tizu un turneu in 26.Cind se tine urmatorul turneu, in 19 sau 26 ???... sau vorbim cu Bogdan, sa-l faca la Arad ?
O sa postez pina miine si finala, pe prima pagina, postul 3.nu exista nici un filmulet de la finala?bn ca asta inseamna tenisul de masa si competitia in general : sa stii sa te bucuri cand castigi dar sa ai puterea sa zambesti chiar si atunci cand pierzi si sa strangi mana adversarului gandindu-te la revansa!
Merci Edi, urmatorul turneu o sa fie la voi, asa ca ne vedem la Arad.Numai cuvinte de lauda pot sa aduc la acest turneu.Eram foarte sigur co sa fie un turneu reusit ca si restul turneelor. Sper sa ne vedem cat mai repede posibil la urmatorul turneu.
Multumesc Bogdane. Sper ca din toamna sa te muti la Timișoara, pentru a-ti petrece anii studentiei. Voi ati fost actorii principali, asa ca, eu va felicit pentru atmosfera pe care o creati de fiecare data la Cupa SmileyEu m-am simtit extraordinar ca de fiecare data si voi incerca tot timpul sa ajung cat mai des la turneele lui Bogy. Felicitari tuturor pt atmosfera!
Vreau sa completez spusele lui Victor cu o remarca: Nu degeaba Tizu meu, a denumit fiecare turneu "Cupa Smiley" oare de ce?
Pt simplu fapt ca la turneele organizate de el toti participantii rad, se simt bine, petrec clipe frumoase.
Si pe langa asta, daca ma gandesc bine, la Bogy nu a fost niciodata vreun scandal, sau vreo divergenta la masa de joc
Toti joaca cu placere. Si asta eu consider mare lucru