R Rafael junior 26 Mai 2012 #61 Badulescu Mario - Amatori - Giurgiu Badulescu Rafael - Amatori - Giurgiu Dumitrache Gabriel - Amatori -Giurgiu
Badulescu Mario - Amatori - Giurgiu Badulescu Rafael - Amatori - Giurgiu Dumitrache Gabriel - Amatori -Giurgiu
C csabazedler organizator local 26 Mai 2012 #62 csabazedler a spus: Din Agnita(SB) se inscriu la "Amatori": 1.Nicula D-tru 2.Oancea Paul 3.Eftimie Adrian 4.Puiulet Ioszef Click pentru a extinde... se mai inscrie si: 5.Oancea Ana-Maria(12 ani) Ultima editare: 26 Mai 2012
csabazedler a spus: Din Agnita(SB) se inscriu la "Amatori": 1.Nicula D-tru 2.Oancea Paul 3.Eftimie Adrian 4.Puiulet Ioszef Click pentru a extinde... se mai inscrie si: 5.Oancea Ana-Maria(12 ani)
bogdandoru organizator local 26 Mai 2012 #64 bogdandoru a spus: Din Craiova, Raducan Bogdan, Dica Constantin, Sultan Valentin si, din Amarastii de Sus, Marin Puiu. La "amatori". Click pentru a extinde... Deja, din pacate, o retragere: Raducan Bogdan.
bogdandoru a spus: Din Craiova, Raducan Bogdan, Dica Constantin, Sultan Valentin si, din Amarastii de Sus, Marin Puiu. La "amatori". Click pentru a extinde... Deja, din pacate, o retragere: Raducan Bogdan.
mihais mioveni maestru 27 Mai 2012 #66 Din Mioveni: OPEN - Vasiliu Remus; Amatori: Stoica Mihai, Trocan Alexa, Trocan Nicolae.
GeluBv Coordonator Onorific 27 Mai 2012 #68 DeVinSpin a spus: Ma retrag...VLADOIU GELU...am aflat tarziu ca e ziua mea Click pentru a extinde... Vladoiu Bogdan
DeVinSpin a spus: Ma retrag...VLADOIU GELU...am aflat tarziu ca e ziua mea Click pentru a extinde... Vladoiu Bogdan
valigti senior 27 Mai 2012 #70 Din București : Panea Ovidiu / amatori Dascalasu Viorel / amatori Dascalasu Catalin / amatori
Dan2 Echipa AmaTur 27 Mai 2012 #75 DeVinSpin a spus: Ma retrag...VLADOIU GELU...am aflat tarziu ca e ziua mea Click pentru a extinde... Ma gandesc sa ma retrag si eu... am aflat ca e ziua nevestei
DeVinSpin a spus: Ma retrag...VLADOIU GELU...am aflat tarziu ca e ziua mea Click pentru a extinde... Ma gandesc sa ma retrag si eu... am aflat ca e ziua nevestei
DANIEL_SAN senior 27 Mai 2012 #77 DANIEL_SAN a spus: Aftenii Daniel,București,Amatori Click pentru a extinde... se pare ca o sa ajung si eu la acest turneu(direct de pe balta)
DANIEL_SAN a spus: Aftenii Daniel,București,Amatori Click pentru a extinde... se pare ca o sa ajung si eu la acest turneu(direct de pe balta)