Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
O sa corectez clasamentul; pe foaie scrie 2-3 cu Presura Marin, probabil fiind ultimul meci din grupa cineva s-a grabit cu rezultatul.Chiar daca s-a mers pe "reteta",("sacrificand"din spatiul de joc la randul dinspre intrare),locatia excelenta,conditiile de masa si meniul pe masura,si desfasurarea fluida a turneului au contribuit la reusita acestui mega-turneu!.Felicitari Dan Bodeanu si echipei de colaboratori.Felicitari invingatorilor,dar si celorlalti participanti care si-au aparat cu cinste sansele!Am ramas totusi cu un gust amar, in urma jocurilor de culise din gr.superioara(Padurariu,Anita,Zedler si Presura Marin) am fost "lasat" pe dinafara de catre rezultatul "nescontat" dintre cei doi brasoveni!O clarificare:Zedler are:1-3 la Padurariu,3-2 la Anita si 3-0 la Presura(deci 2 vict si loc 3(la setav) in sup)dar probabil ca de "bucurie"cineva a incurcat rezultatele!
Rezultatul oficial a fost 3-0 pentru mine,o poate confirma si colegul Presura Marin!As fi curios sa stiu rezultatul (scris pe foaie) dintre Padurariu-Anita,deoarece am auzit ca a fost 3-0 pentru Anita!In acest caz configuratia clasamentului ar fi:Anita-2v(5-3),Padurariu-2v(3-4) si Zedler-2v(4-5),si atunci??????!!!!!!Eu oricum am parasit sala dupa primul set,cand am sesizat ............"non-combat" din partea lui Costel.O sa corectez clasamentul; pe foaie scrie 2-3 cu Presura Marin, probabil fiind ultimul meci din grupa cineva s-a grabit cu rezultatul.
:silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent:cred ca aceste 2 subiecte( "banarea" lui Horia si aranjamentul-ele din superioare) merita mai multe discutii, explicatii si poate solutii.
Ca sa fie eliminate aceste erori regretabile, cred ca se impune scrierea valorii pt MA, pentru fiecare participant, in lista finala cu participantii inscrisi la Open, respectiv la Amatori, in seara anterioara desfasurarii concursului respectiv.In afara de cei 2 au mai fost si alti cu MA 19 care au participat la amatori ?:wave:
cred ca aceste 2 subiecte( "banarea" lui Horia si aranjamentul-ele din superioare) merita mai multe discutii, explicatii si poate solutii.
3 Despre aranjamentele din superioare sa discute cei care au cunostinta, pe baza de probe si nu de pareri. Contestatiile sunt luate in considerare in timpul turneului si nu dupa o saptamana. In timpul turneului nu am fost instiintat. Nu uitati: Rezultatele trebuie trecute intotdeauna de invingator. Orice rezultat trecut de alta persoana nu il absolva pe castigatorul meciului de verificarea inregistrarii.:silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent:
Despre cele 3 evenimente:........
2 Neparticiparea lui Horia la Turneu: O situatie delicata care poate fi discutata public numai daca cei direct implicati doresc aceasta.
Altfel...
Salut!
Aveti si antrenor acolo?
Daca da, cine e si ce preturi practica, programul dansului etc?
Thx!
ANTRENAMENTE: inscrierile se fac la nr. de tel. 0723.678.078 si 0722.257.559.
Antrenor - Vasile Fodoran asistat de RoboPong 2050 ( robot de antrenament )
O mica sedinta foto inopinanta a produs citeva fotografii cu cei doi antrenori rezidenti de la Top Tenis Arena, dl. Vasile Fodoran si dl. Gheorghe Mitrut. Dinsii antreneaza exclusiv in cadrul salii Top Tenis Arena. Pentru detalii, va rugam sa vizitati site-ul nostru http://www.toptenis.ro sectiunea "Antrenori" sau "Servicii" sau sa ne sunati la 021-3116651
mesaj postat in data de 21.02.2011, 14:20
Incepand de astazi, 21 Februarie 2011, domnul antrenor emerit Fodoran Vasile a incetat colaborarea cu Top Tenis Arena. Ii multumim domnului antrenor pentru activitatea desfasurata in cadrul salii nostre si ii dorim multa bafta.
Dl. antrenor Fodoran in timpul unui antrenament :
Dl. antrenor Mitrut dupa un antrenament :
Va asteptam la mese !
Echipa Top Tenis Arena
NU INTELEG DE CE TREBUIA SA CER PERMISIUNEA CONDUCERII SALII TOPTENIS AVAND IN VEDERE CA DOMNUL ANTRENOR LUCREAZA CA INDEPENDENT DIN DATA DE 21.02.2011In ciuda intreruperii colaborarii directe, relatiile noastre cu domnul antrenor Fodoran sunt bune iar dansul va antrena in continuare in sala Top Tenis Arena, insa ca independent. . Pentru antrenamente il puteti contacta pe domnul antrenor Fodoran si prin intermediul nostru, daca nu aveti un contact direct.