AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ 2 iunie București, Top Tenis Arena, Cupa ”MUNTENIA”

Buna ziua,
As dori sa particip la turneul de amatori. Mentionez ca este prima data cand particip.
Nume, Prenume, Varsta, Localitate: Chibulcuteanu Paul 25 București

Sunteti inregistrat. Va asteptam sambata la ora 9, daca nu se va depasi numarul maxim de participanti.

Eu as putea sa particip la open ? As dori aceasta, nu pentru ca as vrea sa bat pe cineva, ci pentru ca trenul meu ajunge in București la ora 11,00 si, pina ajung la sala se face vreo 12...

Multumesc !

Salutari tuturor!
Se inscrie la amatori si Macabinski Lucian-Robert dupa o lunga perioada de covalescenta.
Makarone se intoarce.
Multumesc

Eu as putea sa particip la open ? As dori aceasta, nu pentru ca as vrea sa bat pe cineva, ci pentru ca trenul meu ajunge in București la ora 11,00 si, pina ajung la sala se face vreo 12...

Multumesc !

Da, D-le Matei, va puteti inscrie la OPEN! Eu va doresc sa aveti victorii la OPEN, mai putin cu mine, deoarece sper sa-mi iau revansa!
Va asteptam!

in atentia tuturor participntilor la cupa muntenia
in calitate de sponsor va multumesc ca veti participa la acest turneu si demonstrati inca odata devotamentul fata de amatur.
Pe toata perioada concursului va astept la magazinul deschis cu echipamente pentru tenis de masă, situat la 50 m de sala top tenis arena, unde pentru toti clientii asiguram montaj gratuit al paletelor ( lipit, relipit, schimb banda cant, etc), si sa va bucurati si de super ofertele pregatite pentru acest turneu.
Magazinul va fi deschis sambata si dumnica incepand cu ora 8.30.
Va asteptam si bafta la concurs!

un super magazin!!!am fost,am vazut,mi a placut,asa ceva doar in germania am mai vazut!!!

Felicitari si multumim !!!

Back
Sus