Antal Denes
senior
:crazy:Ce parere aveti de fetele aparute in DECATLON?
Le-a probat cineva?:roll::roll:
Le-a probat cineva?:roll::roll:

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pe moment am primit raspunsul ca nu au gama ASICS, dar sar putea sa primeasca in a doua jumatatea a anului.Uita-te cu atentie. Cred ca vei gasi si Asics. Cel putin la Decathlon Cluj au vreo 3-4 modele.
M-ar interesa si pe mine blaturi separate, poate imi aratati unde le-ati gasit.Dupa mine, magazinele DECATHLON de oriunde din România nu sunt decât o gluma proasta...M-am uitat acum cca 3-4 luni pe site-ul lor și...m-a luat fara sa vreau râsul...Culmea...managementului Decathlon mi s-a parut la rubrica Cariere...unde potențialilor viitori manageri de raioane, sau sectoare...li se cerea parerea...ce-ar trebui schimbat la diferitele secțiuni ale site-ului Decathlon...respectiv aranjarea produselor, preț, reduceri, promoții...Imaginea pe care o transmite Decathlon clientului potențial e cea a unui negustor...mai puțin simțit, total în afara jocului (de orice fel), care ia marfa de unde-o fi cu 50 de bani și-o vinde cu 5 lei...sa-i ram?na și lui ceva acolo...de vreun BMW X5 macar. Sincer vorbind, nu știu cum de rezista așa ceva pe piața...ce-i ține-n viața de fapt, ca vânzari pe la firmulița asta...nu știu, nu cred ca-s asaltați de mușterii...Nu mai spun ca am vazut ca și la promoții...prețul era mai mare decât a oricarui concurent de pe piața. în final, nu-i treaba mea ce fac ei cu marfa lor...dar dac-aș fi vreun cadru cu putere de decizie pe la vreun minister, i-aș acuza fațiș de tentativa de bancruta frauduloasa...
Singura bila alba ce le-o pot acorda stimabililor de la Decathlon, o daruiesc celor care-au g?ndit vânzarea separata a blaturilor meselor de pingpong de picioarele meselor respective, reducând astfel mult cheltuielile în cazul achiziției unei mese de tenis de masă de competiție cu o suma semnificativa...caci de multe ori blatul cedeaza mai repede...nu picioarele meselor...
emil ....rulesss.....romanul de obicei cu bani multi este si snob pe deasupra si cumpara de obicei din magazine de genul decathlon sau altele asemanatoare,laudandu-se ca o facut shopping ,de obicei au produse umflate la pret,si asa zisele reduceri nu sunt chiar ok,marfa sta aruncata vraiste pe rafturi ca nu au personal calificat si bine motivat,li se da la angajati 7-8 sute de lei pe luna,de unde si grija lor pt marfa....Dupa mine, magazinele DECATHLON de oriunde din România nu sunt decât o gluma proasta...M-am uitat acum cca 3-4 luni pe site-ul lor și...m-a luat fara sa vreau râsul...Culmea...managementului Decathlon mi s-a parut la rubrica Cariere...unde potențialilor viitori manageri de raioane, sau sectoare...li se cerea parerea...ce-ar trebui schimbat la diferitele secțiuni ale site-ului Decathlon...respectiv aranjarea produselor, preț, reduceri, promoții...Imaginea pe care o transmite Decathlon clientului potențial e cea a unui negustor...mai puțin simțit, total în afara jocului (de orice fel), care ia marfa de unde-o fi cu 50 de bani și-o vinde cu 5 lei...sa-i ram?na și lui ceva acolo...de vreun BMW X5 macar. Sincer vorbind, nu știu cum de rezista așa ceva pe piața...ce-i ține-n viața de fapt, ca vânzari pe la firmulița asta...nu știu, nu cred ca-s asaltați de mușterii...Nu mai spun ca am vazut ca și la promoții...prețul era mai mare decât a oricarui concurent de pe piața. în final, nu-i treaba mea ce fac ei cu marfa lor...dar dac-aș fi vreun cadru cu putere de decizie pe la vreun minister, i-aș acuza fațiș de tentativa de bancruta frauduloasa...
Singura bila alba ce le-o pot acorda stimabililor de la Decathlon, o daruiesc celor care-au g?ndit vânzarea separata a blaturilor meselor de pingpong de picioarele meselor respective, reducând astfel mult cheltuielile în cazul achiziției unei mese de tenis de masă de competiție cu o suma semnificativa...caci de multe ori blatul cedeaza mai repede...nu picioarele meselor...