Cred ca astepti un pic prea mult de la un magazin sportiv dedicat amatorilor. Deja lemnele si fetele tibhar, joola, tenergy sunt considerate "profesionale". O paleta lipita cu adeziv pe baza de apa e numita, chiar si aici pe forum o paleta profesionala. Decathlonul se adreseaza sportivilor amatori, probabil la fel de neprofesioniste sunt produsele si la celelalte sporturi. Probabil Federer n-ar putea sa joace cu nici o paleta de tennis de camp din cele ce se gasesc in Decathlon. Asta e scopul lui, se adreseaza marii mase de oameni care practica un sport doar la nivel hobby. Bineinteles intotdeauna e loc de mai bine, dar sa te oftici ca nu gasesti produse profesionale in Decathlon e ca si cum te-ai supara ca nu gasesti Rolex-uri in piata.Dupa mine, magazinele DECATHLON de oriunde din România nu sunt decât o gluma proasta...M-am uitat acum cca 3-4 luni pe site-ul lor și...m-a luat fara sa vreau râsul...Culmea...managementului Decathlon mi s-a parut la rubrica Cariere...unde potențialilor viitori manageri de raioane, sau sectoare...li se cerea parerea...ce-ar trebui schimbat la diferitele secțiuni ale site-ului Decathlon...respectiv aranjarea produselor, preț, reduceri, promoții...Imaginea pe care o transmite Decathlon clientului potențial e cea a unui negustor...mai puțin simțit, total în afara jocului (de orice fel), care ia marfa de unde-o fi cu 50 de bani și-o vinde cu 5 lei...sa-i ram?na și lui ceva acolo...de vreun BMW X5 macar. Sincer vorbind, nu știu cum de rezista așa ceva pe piața...ce-i ține-n viața de fapt, ca vânzari pe la firmulița asta...nu știu, nu cred ca-s asaltați de mușterii...Nu mai spun ca am vazut ca și la promoții...prețul era mai mare decât a oricarui concurent de pe piața. în final, nu-i treaba mea ce fac ei cu marfa lor...dar dac-aș fi vreun cadru cu putere de decizie pe la vreun minister, i-aș acuza fațiș de tentativa de bancruta frauduloasa...
Singura bila alba ce le-o pot acorda stimabililor de la Decathlon, o daruiesc celor care-au g?ndit vânzarea separata a blaturilor meselor de pingpong de picioarele meselor respective, reducând astfel mult cheltuielile în cazul achiziției unei mese de tenis de masă de competiție cu o suma semnificativa...caci de multe ori blatul cedeaza mai repede...nu picioarele meselor...
Eu am cumparat o gramade de haine de la ei, relativ ieftine (tricou cu micro fibre la 34 lei, pantaloni scurti 20 lei, adidasi buni si usori 60 lei) cu scopul de a le folosi la tennis de masa si nu numai. Nu mi-am luat NICIODATA palete sau fete de acolo.
PS: vezi ca nu exista cuvantul "bancruta" si cu atat mai putin frauduloasa.
- - - Actualizat - - -
Nu, nu sunt fete sau palete profesionale sau eu unul nu am vazut nici una. Nivelul Decathlonului e la nivel de hobby. Adica gasesti doar palete lipite din fabrica, care nu se merita decat daca joci de 2 ori tennis de masa in viata ta.Ce fete sunt pana la urma in decathlon la momentul asta ...? Sunt fete profesionale ca la un magazin de tenis de masă ?
Preturile sunt mai mici ca ale pietei ?
La Decathlon gasesti in schimb multe altele ieftine : tricouri, pantaloni scurti, adidasi, prosoape. Pentru munte gasesti mai multe, ce-i drept si acolo practic trekking la nivel de incepator. Mi-am luat de la bocanci pana la cort si lada frigorifica si sunt multumit. Preturile variaza, gasesti si reduceri si oferte cu preturi mult mai mici ca ale pietei, dar si rahaturi incredibil de scumpe. Ca in toate magazinele mari tre' sa casti ochii la ce cumperi si cat costa.
Ultima editare: