LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

Aha, cred ca pe acolo au IPv5;
Oricum, se vede ca nu-i tot o clona de-a lui Geanny/Gaby ;)

Gabriel91, dupa "Dumnezeu mi-e martor", in loc de punct trebuie pusa o "virgula", urmata de indreptarea lucrurilor, prin returnarea banilor catre pagubiti, daca nu sunteti "ventriloc". Apoi, vom mai sta de vorba, mai intai sa va explic ca nu e bine sa stati in aceiasi "lenjerie intima" cu indivizi din categoria geany, pt ca incepe sa miroasa urat, apoi cu placere, despre materiale de tenis de masă.

geany, the dead terrorist. http://www.youtube.com/watch?v=Co5r9Q_BKEU

in fine....eu i-am spus domnului marcu....cum eu am fost nesimtit... domnu marcu fiind un om de om am spus sa fiu cinstit si sa-i inapoiez banii....ce am discutat eu cu el ramane intre noi....nu mai conteaza....am recunoscut tot...vina e a mea si gata....in fine......va spun sincer gaby nu are nici o vinaaaa

De asemenea, nu uita sa imi returnezi fetele, pentru ca nu doar domnul marcu a fost inselat de tine.
- - - Actualizat - - -
M-am convins cu privire la caracterul acestor persoane. Cred ca urmatoarele mesaje private primite de la GranynyRusu sunt edificatoare: cand l-am rugat sa imi trimita fetele inapoi a raspuns : "ma mai gandesc......" , apoi i-am spus ca pot depune plangere la politie, la care a raspuns : "veziti de treaba ta cu politia...ca politia nu se baga pentru 2-4 mm de cauciuc......datorita mesajului asta nu ma mai intereseaza absolut nimic din ce doresti tu si din ce vrei sa trimiti si sa primesti....sa fii sanatos si numai bine!" , iar in cele din urma, cand i-am spus ca e lipsit de bun simt , a raspuns astfel : "ai vazut ca nu poti sa bagi frica in mine si acu ma iei cu intrebari dasttea??,,,chiar nu imi e rusine...asta e firea mea...hai ca mie somn...nb " . Rog pe adminul acestui forum sa ia masurile potrivite, iar in caz contrar ma retrag de pe forum si rog sa mi se stearga user-ul.

Cred ca ar trebui sa-i divulgi numele si adresa si ar fi bine, daca se poate, sa nu mai fie primit nici la sala de antrenamente si nici la vreun amatur. Iar daca asta-i firea lui, mai devreme sau mai tarziu, o sa faca afaceri cu lemne si cauciucuri in puscarie.

domnilor....la anu ne intalnim in AMATUR;)....va astept...
- - - Actualizat - - -
domnule Kralizec.....la sala de antrenament voi fi primit 100%;)....si ne vom vedea si al concursuri...daca te intereseaza numele meu este Rusu Geanini Ionut;)

La NESIMTIREA de care dai dovada, e bine sa se fereasca lumea de tine.

Se acorda titlul de troll userului GeanynyRusu.
Ce pot sa recomand e sa nu faceti afaceri cu el.
Din nou repet:
Inainte de a vinde/cumpara de la un utilizator verificati tranzactiile anterioare, calificativele, discutiile de pe forum, etc...

Sper ca acum e totul clar si ca oalele au fost sparte in capul meu fara motiv...

Gabriel91 ramai cu un calificativ negativ deoarece de pe userul tau s-a facut tranzactia.
Ai prezumtia de nevinovatie, IP-urile sunt diferite, mai putin cele de pe care a scris Giani cu userul tau..

Dar mai este o vorba: "Spune-mi cu cine te insotesti.." si continuarea..

Doamne bogdan000, ai adresa lui, ai numele lui, fa o plangere la politie are doar 16 ani deci parintii trebuiau sa ii supravegheze un pic mishcarile de inselaciune pe internet, ce e asa greu? Ai orgoliul prea mare? Daca orgoliul e problema fa-i o vizita la targoviste... eu cel putin asa as face dupa asemenea vorbe... auzi la el sa nu ii fac nesimtiti, ar trebui sa ii ridic in slavi... politia nu se baga degeaba :)) cea mai mare prostie spusa de un copil mic si prost... omule fa o plangere si explica exact la politie circumstantele si macar sa ii faca o vizita la parinti, caci politaii sunt obligati sa intervina la orice sesizare, chiar daca nu pot rezolva nimic macar sa vorbeasca si cu parintii copilului si sa le explice sa inapoieze bunurile tale... poate are parinti care sa faca o diferenta... daca nici asta nu merge... eu sincer i-as face o vizita sa ii rup capul :D dar na... inselati-ma si vedeti daca va fac o vizita sau nu :D

Radu citeste te rog thred-ul " Nu hraniti trolli" si apoi gandeste-te de 2 ori inainte sa vi cu astfel de instigari pe forum...

asa e.....tu esti nevinovat....eu am fost cu magariile....si ma bucur ca s-au \clarificat si v-ati dat seama ca gabi e nevinovat.....
- - - Actualizat - - -
raducule ai grija cu vorbele astea....nu cred ca ai tu cum sa-mi rupi capu....asa ca veziiti de tine si de probleme tale;)...nu esti tu in masura sa ma caracterizezi...si nici macar sa ma faci prost....uitete in oglinda si vorbeste apoi de altii...degeaba dai tu asemenea vorbe ca tot lesinat ramai;)......2peistule care rupi tu capete:))=)).....poate apari vreodata prin targoviste sa vedem ce capete se rup;)

Back
Sus