LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

Acum individul insista sa ii trimit materialele inapoi si abia apoi mi le va trimite el mie. Ma crede probabil si prost si tampit . Singura rezolvare este , probabil, sa depun o plangere la politie

Ultima editare:
Sunt de acceasi parere,astfel de oameni (daca poti sai numesti asa)nu au ce cauta pe acest forum ,dar din pacate nu putem sa facem nimic,asa ca linistit poti face o sesizare la politie.

Acum individul insista sa ii trimit materialele inapoi si abia apoi mi le va trimite el mie. Ma crede probabil si prost si tampit . Singura rezolvare este , probabil, sa depun o plangere la politie
Se poate trimite colet, prin curier, cu optiune de deschidere si cu "retur colet". Daca el chiar vrea sa rezolve returul, sa trimita el coletul, tu-l desfaci, te asiguri ca e acolo ce i-ai trimis si-apoi ii dai la curier coletul pregatit cu materialele lui.

Re: LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

Se poate trimite colet, prin curier, cu optiune de deschidere si cu "retur colet". Daca el chiar vrea sa rezolve returul, sa trimita el coletul, tu-l desfaci, te asiguri ca e acolo ce i-ai trimis si-apoi ii dai la curier coletul pregatit cu materialele lui.
Cu ce curier? Ca sunt tare curios. Fan Curierul sigur nu are optiunea asta. Chiar doresc sa stiu ce curier are opiunea de a desface inainte de a plati, si in ce conditii. Multumesc Kralizec pt informatie!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Deci oameni buni aceasi treaba a facut si domnul Bogdan mia lam intrebat de lemnul Grubba daca are vreo poblema el mia spus ca nare nimic cand mia ajuns coletul lemnul era lovit pe cant si la maner dar nu am mai spus nimic asa pot sa ma duc si eu la politie dar nu mor de foame ca alti asa ca daca imi trimite coletul inapoi ma duc si pun si eu coletul lui si cu fata banda nui adevarat asta este
- - - Actualizat - - -
Deci oameni buni aceasi treaba a facut si domnul Bogdan mia lam intrebat de lemnul Grubba daca are vreo poblema el mia spus ca nare nimic cand mia ajuns coletul lemnul era lovit pe cant si la maner dar nu am mai spus nimic asa pot sa ma duc si eu la politie dar nu mor de foame ca alti asa ca daca imi trimite coletul inapoi ma duc si pun si eu coletul lui si cu fata banda nui adevarat asta este
- - - Actualizat - - -
Deci pana la orma imi cer scuze si vreau sai trimiit coletul inapoi asta e am mintit dar vreau sa imi trimeata coletul odata cu el meu ca asa poate sa ma pacaleasca si el si sa nu mai trimita coletul pt ca ma mintit si cu lemnul dar vreau sami trimita ce iam trimis si ii trimit coletul trimitem amandoi odata si gata
- - - Actualizat - - -
si daca stati si va uitati la poza cu joola x-tra a puso pe maner si mai in stanga

Re: LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

Am facut tranzacii cu bogdan000 si este un tip serios. Recomand! Nu cred ca se pune problema returului din partea lui.

asa este~! eu fac de mult timp tot felu de tranczactii vu bogdan si antotdeauna a fost f corect si serois !1 recomand pe bogdan ! e un tip serios !!

cred ca trebuie sa te mai uiti pe forum, ca sati dai seama ca Bogdan este intradevar de incredere!!.....deci eu 100% il cred.

Nu s-a rezolvat nimic. Individul doreste sa ii trimit eu mai intai coletul sau sa imi trimita inapoi pachetul dupa 19 Ianuarie, ca vrea sa joace in Amatur si se plange ca nu are cu ce. O sa propun conducerii Amatur excluderea acestui individ din orice competitie din cadrul acestei miscari .Trebuia sa se gandeasca la asta inainte sa incerce sa pacaleasca pe cineva . Daca nu trimite pachetul retur maine, o sa depun plangere la politie

Ultima editare:
gata domnilor sa rezolvat ii fac retur la colet ce sa faci ii ziua de azi este greu sa faci rost de o paine este criza asta e va salut

e greu sa faci o paine cinstit asa ca e mai usor sa o obtii :thumbdown: prin inselaciune !!:thumbdown:

nu are nimic ca daca stau bine sama gandesc toata lumea fura o seara buna
Mai baiete, convingerea asta ca "toata lumea fura", deci si tu trebuie sa furi, dovedeste un potential infractional crescut. Sper ca majoritatea (cei tineri) din Amatur gandeste diferit, altfel viitor sumbru are miscarea asta sportiva.

Ultima editare:
Cu ce curier? Ca sunt tare curios. Fan Curierul sigur nu are optiunea asta. Chiar doresc sa stiu ce curier are opiunea de a desface inainte de a plati, si in ce conditii. Multumesc Kralizec pt informatie!
1. Am vorbit acum cu un agent de la Nemo (firma de curierat). Aceasta optiune e valabila intre persoane fizice si nu se ia si nici nu se duce acasa ci la sediul curierului din orasul respectiv. Iar cand se trimite coletul, acesta nu trebuie inchis, pentru a se vedea ce este. In plus, se plateste o asigurare, care n-a stiut sa-mi spuna cat este. Zicea ca majoritatea firmelor de curierat au aceasta optiune.
2. Expeditor persoana juridica, destinatar persoana fizica, cu acceptul expeditorului, se specifica pe bonul de expediere si-atunci e ok.

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Deci pana la orma imi cer scuze si vreau sai trimiit coletul inapoi asta e am mintit dar vreau sa imi trimeata coletul odata cu el meu ca asa poate sa ma pacaleasca si el si sa nu mai trimita coletul pt ca ma mintit si cu lemnul dar vreau sami trimita ce iam trimis si ii trimit coletul trimitem amandoi odata si gata

- - - Actualizat - - -

si daca stati si va uitati la poza cu joola x-tra a puso pe maner si mai in stanga
domnule sponeta fara suparare dar mai invata sa scrii,ai la greseli gramaticale de ma doare capul,pe langa ca esti hot!

nu are nimic ca daca stau bine sama gandesc toata lumea fura o seara buna
Mai baiete eu nu am nimic cu tine dar incepi sa intreci masura ai grija ce spui ... sti cum se spune... ca tot hotului ai este teama sa nu fie furat... adica daca tu nu esti corect si nu ai cuvant, crezi ca si noi toti suntem la fel ca si tine baiete?... Mai bine te-ai gandi mai bine ce vorbesti si mai bine ai face sa-ti ceri scuze aici fata de toata lumea cum poti sa crezi asa ceva?... Cand spui aceste lucruri ai ceva dovezi?... Chiar poti sa-mi spui cine te-a furat pe tine aici pe forum dintre noi sunt curios sa stiu... Noi avem dovezi cu tine aici sus ce vrei mai mult, tu tot ce trebuie sa este sa indrepti raul facut , sti cum se spune . " o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata" ...

Ultima editare:
Noi am cumparat de la domnul Bogdan si am avut o problema:D Ne-a trimis mai mult decat am platit...inca odata, multumim.Este un Om mai mult decat corect. Fratii Gavrilovici.

Back
Sus