Londra 2012

Era e asteptat.. nu stiu ce s-a intimplat cu el......pacat, avea o sansa de a demonstra ca joaca tenis de masă.
Oricum merita sa fim optimisti,oricum BRAVO ADI!!!

Era e asteptat.. nu stiu ce s-a intimplat cu el......pacat, avea o sansa de a demonstra ca joaca tenis de masă.
Oricum merita sa fim optimisti,oricum BRAVO ADI!!!
Daca a pierdut(chiar in maniera asta dezarmanta) nu inseamna ca nu joaca tenis de masă...a demonstrat in toata cariera lui de pana acum...e cred... cel mai titrat jucator roman de tenis de masă...
La nivelul asta conteaza enorm atitudinea si starea mentala....mi s a parut luat prin surprindere si apoi timorat...

nu a fost umilinta, scorul nu prea conteaza. Crisan a cazut psihic si n-a mai putut reveni. pana la 10 daca se juca pierdea toate seturile..

da...prea rapid chinezul...lovea prea repede si n-avea timp sa-si faca lovitura...ce mai la deal la vale... a fost cam macel...dar oricum,felicitari adrian crisan:clap:,ai fost in primii 8 ai lumii...eu nu-s macar nici in primii 8 de la sala :p

nu! ovtcharov e sigurul non chinez care putea sa ajunga in semifinala si sa ma faca sa imi doresc victoria chinei...

Ovtcharov castiga cu 4-3 sper sa castige el aurul pt ca merita dar e greu in fata chinezilor

Back
Sus