Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Azi, 31.07.12 avem urmatoarele meciuri in sferturi (ora Ro):
-masc: Crisan vs Chuang -de la 22:00;
Ovtcharov vs Maze -de la 23:00
-fem: 12:00 Feng Tianwei vs Kim Kyungah;
13:00 Isikawa Kasumi vs Wang Wuegu
14:00 Ding Ning vs Fukuhara Ai
15:00 Li Jiao (4-2 cu Samara) vs Li Xiaoxia
Hai Adi ... !!!
3 - 2 pentru Crisan, impotriva Spaniei ... - - - Actualizat - - -
ROU - ESP
4 - 2
BRAVO ADRIAN, asta'i jocu' !!!
Indiscutabil se poate si impotriva lui Boll ...
Succes !!!
cand a jucat jike cu samsonov, comentatorul a zis ca pe jike il poate opri doar ma long sau poate timo boll...increzator omul...
deci meciul e la 22.00 si se poate vedea pe dolce...pt cei ce urmaresc pe net poate se posteaza linkuri... - - - Actualizat - - -
acum reluare...timo boll - crisan pe tvr2
Rezultatele de azi la fem:
Feng Tianwei - Kim Kyungah = 4-2
Isikawa Kasumi - Wang Wuegu = 4-1
Ding Ning - Fukuhara Ai = 4-0
Li Jiao - Li Xiaoxia = 0-4
In semifinale, azi de la 19:00;
Kazumi-Xioxia
Ding-Feng - - - Actualizat - - -
Rectificare: Ding-Feng se joaca acum si este 2-1
Prietene uita-te la pagina 14 si vezi ce ai de facut ca sa vezi meciul in direct pe BBC .
Ce ziceti fratilor ce sanse are Adi in fata la CHUAN CHU yuAN,eu unul stiu ca Chuan se misca ft.bine la masa a maturat cu Gacina pe jos,n-o sa-i fie usor la Adi daca gideste ce face in timpul meciului atunci s-ar putea sa aiba mari sanse de cistig.Spun sincer am emotii pentru Adi dar ma rog D-lui sa aibe minte si sa fie tare fara emotii.
Oricum e o buna performanta pentru Adi ca a urcat pana in primii 8 la Jocurile Olimpice si ma bucur enorm pentru el.
Crede-tima aseara cind a cistigat Adi in fata lui Boll am strIgat un CHO!!!!! de s-a speriat saraca nevasta-mea. Sa-i tinem pumnii la Adi si sa ne bucuram si daca pierde si daca cistiga e ROMANUL nostru care ne reprezinta cu cinste.
macar in ceasul al 12-lea sa le vina mintea la cap...ca ieri ne-au dat Zhang JK-Samsonov...probabil traiesc din abonamentele platite de belarusi sau chinezi astia...