lica george
organizator local
Am o rezervare pt acea perioada, dar nu e ferma/sigura. Cate persoane veti veni in camera albastra?Un tarif pentru 31 august - 3 septembrie, camera albastra?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am o rezervare pt acea perioada, dar nu e ferma/sigura. Cate persoane veti veni in camera albastra?Un tarif pentru 31 august - 3 septembrie, camera albastra?
Cred ca la anu George o sa aiba nevoie de 2 mese de tenis, se pare ca va fi mare inghesuiala.
Corect George, mai ales ca sala unde se afla masa de tenis este chiar pe faleza iar marea este la 5 metri de geam, ai si terasa acolo, doar impingi 2 mese ( nu mese de tenis) afara pe terasa si enspe scaune. Acum sincer locatia salii de tenis este minunata, mai ca imi vine sa te rog sa ma cazezi acolo cand o sa vin la tine. Apropo, vezi ca o sa vin Vineri dimineata 31 Aug, daca nu se elibereaza camera mai astept.Cornele, o sa programam antrenamentele precum concursurile: dimineata-amatori, dupa-amiaza: open...![]()
iar berea de dupa: "la gramada"!![]()
Eu zic sa stau vreo 4 nopti incepand de Vineri.Si cat stai, poate ne intersectam la un tenis?![]()
Eu zic sa stau vreo 4 nopti incepand de Vineri.
Te asteptam cu mult drag!Sala nemaipomenita, oameni de exceptie, primire calduroasa, conditii excelente de joc, totul la superlativ! Jos palaria. Pentru vara asta, am sa ma programez din timp! Sa ne auzim de bine George!
0722-317974Mai mult ca sigur dupa 26 iunie o sa va "pricopsiti" si cu mine la doua-trei antrenamente,inainte de turneul de la Mangalia.Va voi contacta telefonic la sosire.Salut si..zile frumoase!