Eforie Nord- Vila OZON : cazare si locatie antrenament-masa ittf

Fiind in C.O. la Eforie Nord am apelat la amabilitate d-lui Lica George ptr. un antrenament. Ptr. mine a fost o placere dar si foarte util sa joci cu un om atat de generos itr-o locatie la fel de generoasa. Tin sa-i multumesc d-luil George si ca la urmatorul C. O. o sa-mi rezerv din tin tinp o camera la dansul ptr. a avea posibilitatea de aface mai multe antrenamente . Merita aviz amaturistilor.

Cu multa placere!
Ma bucur de vizitele amaturistilor chiar daca nu sunt cazati la mine si in masura in care am timp, le ofer masa si partener de joc.
- - - Actualizat - - -
Tin sa multumesc pentru vizita si jocul din acest weekend artistului George Durdun.
Deasemeni multumesc pentru vizita, joc si sfaturi, initiatului Cristi Cionoiu alias Grasomega.
Doi super-baieti si sportivi !

Nu, nu, tu esti un baiat super !
Mi-a facut o deosebita placere sa te cunosc. Poate data viitoare o sa am si eu mai mult timp liber.

Cornele, o sa programam antrenamentele precum concursurile: dimineata-amatori, dupa-amiaza: open... :)
iar berea de dupa: "la gramada"! ;)
Corect George, mai ales ca sala unde se afla masa de tenis este chiar pe faleza iar marea este la 5 metri de geam, ai si terasa acolo, doar impingi 2 mese ( nu mese de tenis) afara pe terasa si enspe scaune. Acum sincer locatia salii de tenis este minunata, mai ca imi vine sa te rog sa ma cazezi acolo cand o sa vin la tine. Apropo, vezi ca o sa vin Vineri dimineata 31 Aug, daca nu se elibereaza camera mai astept.

in prezent nu am nimic concret pt noaptea de joi spre vineri... oricum te asteptam cu cafeaua aburinda!...iar daca e camera ocupata pana la 12, lasi bagajele in sufragerie si tragi o plaja scurta pana la pranz :)
De sambata a rezervat si Teo (manyaku) asa ca dupa Mangalia, mai facem niste mini-turnee si la Eforie!

in luna august am petrecut un sejur de 6 nopti la fam. Lica , am ramas cu amintiri foarte placute , conditiile de cazare au fost foarte bune , gazdele au fost foarte primitoare , cu siguranta am sa revin la George . Le recomand aceasta locatie iubitorilor de plaja , soare , mare si .... tenis de masă .

si eu am stat 5 zile in luna august la George si m-am simtit foarte bine.Recomand iubitorilor de tenis, mai ales ca se poate face si tenis, iar George este o gazda foarte agreabila.

Dan, Florin, va multumesc!... nu mi-a fost greu sa fiu o gazda buna. Fiecare dintre voi mi-ati dovedit ca sunteti oameni de calitate, cu familii frumoase, iar intalnirile la masa de tenis cu jucatori priceputi ca voi au fost si pentru mine experiente placute si utile!

Apa marii si a ghiolului s-au incalzit, soarele e generos, sala privata s-a mai upgradat: lumina mai puternica (becurile "calde" au fost inlocuite cu becuri eco, lumina rece), picioarele mesei stau acum direct pe sapa de beton si sare mai bine mingea (am decupat mocheta), iar noi, cei 3 muschetari/jucatori Amatour din Eforie, (ne laudam ca) ne-am mai antrenat si imbunatatit stilul.... asa ca toti colegii nostri din Amatour sunt bine-veniti in noul sezon!
Din pacate turneul dorit sa se organizeze in Eforie Nord in iunie, nu se poate deocamdata realiza... sala de sport lasa de dorit la capitolul lumina si utilitati, iar remediarea lor de catre administratori inca se lasa asteptata (desi am avut negocieri si promisiuni...)

Sala nemaipomenita, oameni de exceptie, primire calduroasa, conditii excelente de joc, totul la superlativ! Jos palaria. Pentru vara asta, am sa ma programez din timp! Sa ne auzim de bine George!

Mai mult ca sigur dupa 26 iunie o sa va "pricopsiti" si cu mine la doua-trei antrenamente,inainte de turneul de la Mangalia.Va voi contacta telefonic la sosire.Salut si..zile frumoase!

Sala nemaipomenita, oameni de exceptie, primire calduroasa, conditii excelente de joc, totul la superlativ! Jos palaria. Pentru vara asta, am sa ma programez din timp! Sa ne auzim de bine George!
Te asteptam cu mult drag!
Claudiu, tu esti un om de isprava, ambitios si joci un tenis de calitate!
- - - Actualizat - - -
Mai mult ca sigur dupa 26 iunie o sa va "pricopsiti" si cu mine la doua-trei antrenamente,inainte de turneul de la Mangalia.Va voi contacta telefonic la sosire.Salut si..zile frumoase!
0722-317974
Va astept cu placere la sala de tenis!... exista riscul ca exact in acea perioada sala din Eforie sa fie inchiriata o saptamana pt un turneu de sah. Putem merge insa la Constanța, ca avem 6 mese disponibile acolo.

Avem deja in vizita pt cateva zile amaturisti din tara care dau cu iarba... nu ne suparam, dimpotriva!... sper sa mai pricepem si noi "cum sta treaba"...:)

Conditii deosebite de cazare si o gazda foarte atenta si primitoare completate de asemenea de un bun antrenament. Recomand cu caldura si multumim inca o data George!

Back
Sus