Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
lemnul sa dat de mult a plecat la roman !! poate doriti altul !! multumesc !As vrea eu lemnul cu mahon de 15 ani daca il mai aveti.
Stilul meu de joc este in forta, lovesc tare aproape in orice minge, stau mai mult aproape de masa,Buna seara,
Va rog sa-mi faceti si mie un lemn cu 5 straturi OFF, cu mahon si nuc (am inteles ca au 15 ani vechime).
Lemnul sa fie cu toate caracteristicile setate la MEDIU, sa aiba un control cat mai bun, la capace sa
sara tare, viteza sa fie buna iar efectul sa fie mediu. Greutatea sa fie intre 80 si 85 grame, dimensiunea
lamelor sa fie standard. Manerul sa fie flared.
Multumesc si va doresc cat mai multa inspiratie,
Radu
azi au plecat lemnele catre dv o a revin cu poze !!Buna seara,
Va rog sa-mi faceti si mie un lemn cu 5 straturi OFF, cu mahon si nuc (am inteles ca au 15 ani vechime).
Lemnul sa fie cu toate caracteristicile setate la MEDIU, sa aiba un control cat mai bun, la capace sa
sara tare, viteza sa fie buna iar efectul sa fie mediu. Greutatea sa fie intre 80 si 85 grame, dimensiunea
lamelor sa fie standard. Manerul sa fie flared.
Multumesc si va doresc cat mai multa inspiratie,
Radu
- - - Actualizat - - -
Stilul meu de joc este in forta, lovesc tare aproape in orice minge, stau mai mult aproape de masa,
pun capace pleznite foarte des. De aceea lemnul trebuie sa fie cu flexibilitate medie si duritate medie,
sa se potriveasca cat mai bine cu fețe OFF sau OFF+.
Sunt foarte reusite, sunt OFF, au un control foarte bun, sunt chiar niste unicate. Senzatia este ca poti face tot ce vrei cu mingea,