DAN TT
organizator local
sper sa va ampacati bine cu acest lemn ! spor la antrenamente !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
lemnul nr 2 balsa teak va fi gata sambata si luni al pun la posta !! multumesc !MESAJ celor ce doresc achizitionarea unui lemn !!!
Inainte de toate merita sa-ncercati si un lemn facut de Dan Universal !
Am folosit pana acum un Michael Maze care m-a costat ceva banuti si vreau sa va spun ca omul asta (d-nul Danut Pop) chiar stie sa construiasca o paleta !
Am achizitionat recent un lemn de la Dan Universal si vreau sa va spun ca sunt extrem de multumit. Aproape ca nu-i diferenta dintre lemne de 5 mil si cele facute de dumnealui. De fapt nici nu sunt sigur c-ar fi vreuna atata timp cat am cerut un lemn dupa stilul meu de joc si mi l-a construit intocmai.
Bravo si multumesc !
Intr-adevar dl. Sorin are dreptate. Si eu folosesc un lemn marca Dan Universal.. dupa cum se vede in semnatura..... si chiar e bun. Deci .. cu incredere!MESAJ celor ce doresc achizitionarea unui lemn !!!
Inainte de toate merita sa-ncercati si un lemn facut de Dan Universal !
Am folosit pana acum un Michael Maze care m-a costat ceva banuti si vreau sa va spun ca omul asta (d-nul Danut Pop) chiar stie sa construiasca o paleta !
Am achizitionat recent un lemn de la Dan Universal si vreau sa va spun ca sunt extrem de multumit. Aproape ca nu-i diferenta dintre lemne de 5 mil si cele facute de dumnealui. De fapt nici nu sunt sigur c-ar fi vreuna atata timp cat am cerut un lemn dupa stilul meu de joc si mi l-a construit intocmai.
Bravo si multumesc !
Eu folosesc lemne marca DAN UNIVERSAL de foarte mult timp , sunt f.f.f.bune si sunt tare multumit de ele atat eu cat si copii mei de la sala .CU INCREDERE AM SA COMAND SI ALTA DATA CAND AM SA MAI AM NEVOIEIntr-adevar dl. Sorin are dreptate. Si eu folosesc un lemn marca Dan Universal.. dupa cum se vede in semnatura..... si chiar e bun. Deci .. cu incredere!