Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
ÎNCHISLemne hand made by dan universal si reparatii capitale
antre timp am mai mesterit cateva lemne !! orice lemn = 100 ron lemnele sunt lucrate 90% manual ! pt detalii despre ele va stau la dispozitie tel 0748352369 multumesc ! pozele sunt an postul anterior !!
daca i-mi este permisa o recomandaretr practicantii tdm,atentie a aparut un nou brend dupa parerea mea si anume......dan universal(pop danut).am incercat fel si fel de lemne de la diferiti fabricanti,(producatori) dar efectul nu a fost nici pe departe cel asteptat.am auzit de la colegii mei de la Botoșani si nu numai,de dan universal(pop danut alias alehandro din dej)am purtat o discutie cu acesta despre ce am nevoie si dupa citeva zile de la primirea lemnului la unul dintre antrenamente am strigat :ba ,da omu asta e un mic vrajitor ,e foarte bun in ceea ce face ,mi se potriveste ca o manusa lemnul confectionat de el.sunt convins ca intr-o zi va apare un brend numit,,,,,dan universal,,,,asa ca va recomand cu incredere .........dan universal.multumesc ptr ajutorul si sfaturile pe care mi le-ai dat.