ÎNCHIS Lemne hand made by dan universal si reparatii capitale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
antre timp am mai mesterit cateva lemne !! :D orice lemn = 100 ron lemnele sunt lucrate 90% manual ! pt detalii despre ele va stau la dispozitie tel 0748352369 multumesc ! pozele sunt an postul anterior !!

Ultima editare:
daca i-mi este permisa o recomandare:ptr practicantii tdm,atentie a aparut un nou brend dupa parerea mea si anume......dan universal(pop danut).am incercat fel si fel de lemne de la diferiti fabricanti,(producatori) dar efectul nu a fost nici pe departe cel asteptat.am auzit de la colegii mei de la Botoșani si nu numai,de dan universal(pop danut alias alehandro din dej)am purtat o discutie cu acesta despre ce am nevoie si dupa citeva zile de la primirea lemnului la unul dintre antrenamente am strigat :ba ,da omu asta e un mic vrajitor ,e foarte bun in ceea ce face ,mi se potriveste ca o manusa lemnul confectionat de el.sunt convins ca intr-o zi va apare un brend numit,,,,,dan universal,,,,asa ca va recomand cu incredere .........dan universal.multumesc ptr ajutorul si sfaturile pe care mi le-ai dat.

azi am trimis lemele facute pt cei care asteapta de ceva vreme de cand am avut accidentul cu mana !

Domnule Dan va multumesc pentru cele 5 lemne reparate pentru colegii de la sala.
Arata impecabil...EXECUTIE DE MARE FINETE !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus