Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Salut, imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum. Nu a aparut intrebarea ta la mesaje noi pt. ca s-a concatenat cu mesajul precedent. Focus Snipe e mai usoara, dar nu asa spinoasa. Rapid Soft e usoara. Astea cu burete moale sunt usoare in general. E un rubber mass database pe ooak forum care te-ar putea ajuta: http://ooakforum.com/viewtopic.php?f=9&t=1128&start=345Salut, cand mai faci comanda te rog sa ma anunti ca mai vreau fete dinalea proastefac minuni cu ele si fara antrenament
)
- - - Actualizat - - -
PS: Exista fete mai ushoare decat LKT pro XT? tot chinezesti?
Cum a fost vacanta?M-am intors![]()
BinevenitaCum a fost vacanta?
Aveti MPBuna seara.Doresc sa achizitionez de la d-voastra 2buc.729 Focus lll Snipe(rosu si negru),1buc.Gambler reflectoid,rosu,1,5mm, o punga de mingi Gambler bullet gold,albe(in treacat fie spus,niste mingi minunate !).Datele mele de contact le mai aveti,sper, in baza d-voastra de date.
Din cate stiu eu nu se mai produce T-11 simplu ci doar T-11+ (cu 2 straturi de limba deasupra carbonului). Oricum, din punctul meu de vedere este o imbunatatire.Aveti cumva si T11 + sau numai T11 simplu?