Top 10 Fete si top 5 lemne

• Autor subiect Autor subiect ibra
  • Dată creare Dată creare
La ierburi nu ma prea pricep, dar pot spune ca Donic Alligator Def, Yasaka Phantom 0012 si joola badman sunt cele grele de invins, din cate am jucat.

Lemne:
1. Ultimul lemn facut de dl. Levi
2, 3, 4, 5 - tot lemne marca Levi.
6. Andro Temper Tech Off
7. Andro Temper Tech All+
Fatza FH:
1. Tenergy 05 FX
2. Butterfly SpinArt
3. Palio Blitz
4. Donic Bluefire M3
5. Palio Macro Era
6. Palio Thor's
7. 729 Focus Snipe 3
8. Globe 999 Nationa
9. Gambler Reflectoid
Fatza BH (iarba)
1. Giant Dragon Dragon's Talon
2. TSP Curl PH
3. DHS Cloud & Fog
4. Galaxy Neptune
5. Double Fish Prasidha 1615
6. Dawei 388D-1

Ultima editare:
Ai spus-o in bascalie, dar de fapt e un lucru la fel de serios ca si top soft! A fost ideea ta, te rog sa deschizi topicul!
Cu dedicatie speciala pentru domnul Laky eu as pune pe primul loc Joola fakir,urmat de Donic piranja formula.Ambele OX si evident ambele interzise.Defapt sunt singurele jucate de mine:)Cum fakirul meu este pe cale sa se rupa de tot,ma gandesc sa trec la ceva asemanator proprietatilor sale.Sa fie oare Yasaka phantom ?

Cea mai urata fata din cate am folosit a fost Hallmark Original rosu OX,urmata de dr. Neubauer SB OX, Scalpel. Din pacate nu cunosc Fakirul, sper sa mai apuc sa dau cu ea inainte de a deveni definitiv istorie! O fata foarte buna, mai ales la atac si chop e Joola Badman reloaded OX. O iarba excelenta e Insider OX, din pacate atacul "miselesc" al ITTF asupra ierburilor friction less a trimis firma producatoare in faliment! Poate fi gasita doar prin colectiile celor inraiti! Mi-a placut foarte mult prima mea iarba, 729 Friendship 837 OX.
Atentie, o fata extraordinara este Xi Ying 979 rosu OX, care este pe lista ITTF! Cu putina "neglijenta dezinteresata", poate deveni un frictionless comparabil cu SB. Este "cuiul din talpa" pentru cei ce militeaza activ pentru interzicerea frictionlessurilor din Amatur. Vorba ceea: Scapi de dracul si dai de mama lui!!!

Ultima editare:
Cu dedicatie speciala pentru domnul Laky eu as pune pe primul loc Joola fakir,urmat de Donic piranja formula.Ambele OX si evident ambele interzise.Defapt sunt singurele jucate de mine:)Cum fakirul meu este pe cale sa se rupa de tot,ma gandesc sa trec la ceva asemanator proprietatilor sale.Sa fie oare Yasaka phantom ?
Daca vii pe la Viva Sport, are Horia Yasaka Phantom ox pe paleta, dar nu stiu exact ce model. Tot urata este si Joola Octopus, dar ambele fete nu sunt frictionless, fac ceva spin si sunt aprobate.

Hai sa scriu si eu cate ceva despre setup-ul meu preferat:
Lemn: DHS Hurricane King 3- un lemn incredibil de offensiv si controlabil(le are pe ambele...2 in 1)...Fete: FH: DHS Hurricane 3 Provincial NEO(lipita cu 10 straturi de Eco-Lex), BH: DHS Skyline 2 Neo Domestic version(lipita cu 10 straturi de Eco-Lex)...cu aceasta paleta pot spune ca poti sa termini punctul cu siguranta(asta depinde de mana fiecaruia si de stagiul in care esti)
Setup-uri ce am avut si mi-au placut: Lemn: Timo Boll Alc + Tenergy 05FX(ambele) poate cel mai compatibil set-up pentru orice jucator de la mediu spre avansat...(lemnul Timo Boll ALC mi s-a parut cel mai controlabil si cel mai compatibil lemn cu majoritatea fetelor incercate,pana am dat de Hurricane King 3)

Lemn: Innerforce ULC: Un lemn putintel rigid, cu un simt deosebit(pentru mana mea)
La adeziv, bineanteles: Eco-Lex(un lipici extraordinar de bun)...apoi : DianChi Water Glue(pot spune chiar exact ca si Eco-Lex) si spring fresh...nu mi-au placut alte branduri(nu dau nume) din cauza ca nu poti dezlipi mai deloc fara a ciupii buretele...asta ce am testat eu...
Un set-up bun nu este in general un set-up usor(ma refer la greutate)...toti tindem sa fie cat mai usoara paleta...dar cred ca este exact invers(parerea mea)...set-upul pe care il detin acuma are 214 gr. La greutatea paletei creste automat si viteza si puterea...

Apropo de chestia cu 10 straturi... se simte diferenta intre 3 straturi de lipici si 10? pentru ca si eu lipesc cu 3 straturi de adeziv pe fata, unul pe lemn, dar nu stiu daca este vreo diferenta intre 3 si 10... in afara de viteza, castigati si spin, banuiesc...insa cum ramane cu controlul? fata mai sare la fel de liniar, pe toata suprafata ei, si la toate loviturile? cred ca acele 10 straturi au grosime de aprox 0,5mm...destul de mult...incat sa modifice radical caracteristicile setup-ului, decat situatia in care s-ar folosi 3 straturi de adeziv!
- - - Actualizat - - -
De curiozitate, cand am sa ajung acasa am sa lipesc o fata cu cele 10 straturi..sa vad cum se comporta, m-ati facut curios dle Marta! :D

Apropo de chestia cu 10 straturi... se simte diferenta intre 3 straturi de lipici si 10? pentru ca si eu lipesc cu 3 straturi de adeziv pe fata, unul pe lemn, dar nu stiu daca este vreo diferenta intre 3 si 10... in afara de viteza, castigati si spin, banuiesc...insa cum ramane cu controlul? fata mai sare la fel de liniar, pe toata suprafata ei, si la toate loviturile? cred ca acele 10 straturi au grosime de aprox 0,5mm...destul de mult...incat sa modifice radical caracteristicile setup-ului, decat situatia in care s-ar folosi 3 straturi de adeziv!
- - - Actualizat - - -
De curiozitate, cand am sa ajung acasa am sa lipesc o fata cu cele 10 straturi..sa vad cum se comporta, m-ati facut curios dle Marta! :D
Fata castiga in elasticitate, chiar daca este putin mai rigida...se maresc:spinul,viteza si controlul, datorita faptului ca lipiciul acesta Eco-lex, dupa cam 2 zile de la lipire se face foarte elastic, ca si cum ar fi o prelungire a buretelui, dar elastic(explic in termenii pe care ii cunosc eu si simt la paleta mea), dar nu pot spune daca asta o sa se intample si la fetele euro/japoneze...pentru ca eu folosesc doar DHS-uri...poate ca la euro/japoneze sa prinda si mai bine aceste 10 straturi...doar daca incercati d-le Claudiu...spor si astept si eu pareri...Numai Bine!

Lemne: 1: Butterfly Innerforce ZLF
2: Butterfly Innerforce ALC
3: Butterfly ALC
4: butterfly ZLF
5: DHS Hurricane King I
6 : Butterfly Creanga Carbon
Fete: 1: BTY Tenergy 05
2: DHS Hurricane 3 National bluesponge
3: Xiom Vega Pro
4: BTY Tenergy 64

Ultima editare:
Asta seara, dupa ce am venit de la sala, am dezlipit fetele de pe lemn si am urmat sfatul d-lui Marta! 7 straturi de Ecolex adugate pe Fh, si 5 pe BH, la cele 3 straturi de joola lex deja existente. Am luat o mingie si am inceput sa ma joc cu ea!:shock:Paleta s-a schimbat complet: sunet, viteza cu care sare mingia din lemn, spin.... zici ca lipisem cu speed glue! Abia astept sambata sa o probez si la masa... dar cred ca a castigat pe putin 10-15% viteza, dupa modul in care mingia sarea din ea....nu imi vine sa cred! Revin cu impresii dupa ce trece proba focului si la masa de joc!

Asta seara, dupa ce am venit de la sala, am dezlipit fetele de pe lemn si am urmat sfatul d-lui Marta! 7 straturi de Ecolex adugate pe Fh, si 5 pe BH, la cele 3 straturi de joola lex deja existente. Am luat o mingie si am inceput sa ma joc cu ea!:shock:Paleta s-a schimbat complet: sunet, viteza cu care sare mingia din lemn, spin.... zici ca lipisem cu speed glue! Abia astept sambata sa o probez si la masa... dar cred ca a castigat pe putin 10-15% viteza, dupa modul in care mingia sarea din ea....nu imi vine sa cred! Revin cu impresii dupa ce trece proba focului si la masa de joc!

Sa ai rabdare cu ea, sa vezi peste doua zile cum o sa mearga...o sa ai un simt deosebit de fain...

Clasament lemne:
loc 1-butterfly M. Maze off
2-stiga ebenholz v
3-butterfly Korbel SK7
4-yasaka MA Lin Extra offensive
5-butterfly Mazunov
Clasament fete FH:
1-TENERGY 05 FX 1.9 & MAX
2-JOOLA X-PLODE SENSITIVE MAX
3-TENERGY 25 FX MAX
4-XIOM OMEGA IV EUROPE
5-BUTTERFLY ROUNDELL MAX
Clasament fete BH:
LOC 1- BUTTERFLY TACKINESS CHOP 1.3 & 1.5
2- BUTTERFLY TACKINESS CHOP II 1.5
3- JOOLA X-PLODE SENSITIVE MAX
4- XIOM VEGA EUROPA
5- STIGA CHOP & DRIVE
CEA MAI BUNA CONFIGURATIE(PT MINE):
LOC 1----- BUTTERFLY M. MAZE OFF
FH:TENERGY 05 FX MAX/BH:TACKINESS CHOP 1.5
LOC 2------STIGA EBENHOLZ V
FH:JOOLA X-PLODE SENSITIVE MAX/BH:TACKINESS CHOP 1.5
LOC 3------DONIC WALDNER LEGEND CARBON
FH:JOOLA X-PLODE SENSITIVE 2.0/BH:TACKINESS CHOP II 1.5

eu am donic walder senso carbon cu fete baracuda si merge singura:))).e o combinatie intre control si atac.perfecta pt amaturisti parerea mea.akm o sa trec la primorac carbon cu T 64 PE FORHEAND boostata si baracuda backhand,dar pt inceput combinatia de la donic e perfecta.multa stima

top 5 lemne 1 viscaria,2 alc,3 timo boll spirit.4 primorac carbon.5 huricanne king.fete 1.t05,2 t64,3 h3 neo 4 baracuda,5acuda s1!

Joola Rosskopf Force
Joola Fever
Joola Wing extreme
Schlager OFF+
Zhang Jike ALC
Viscaria

FETE:
Joola Explode
Joola Explode Sensitive
Joola Rhym
Joola Maxxx 500
Joola enrgy
Stiga calibra (toate: spin , sond....)
Andro rasant
Donic Bluefire

Clasament lemne:
1-Butterfly Viscaria (in special cu fluture negru dar si cu fluture argintiu)
2-Butterfly Timo Boll ZLF
3-Stiga Intensity NCT
4-Stiga Ebenholz XO
5-Stiga Rosewood NCT V

Clasament fete FH:
1-Tenergy 05 MAX
2-Xiom Omega IV PRO MAX
3-Tenergy 25 FX MAX
4-Tenergy 80 MAX
5-Tibhar Aurus MAX

Clasament fete BH:
1- Tenergy 64 MAX sau 1.9mm
2- Tenergy 64 FX MAX
3- Xiom Sigma I Europe 2.0mm
4- Tenergy 05 FX MAX
5- Donic Acuda S2 2.0mm

La fete soft:1.Butterfly Tenergy 05 fx
2.Butterfly Tenergy 05
3.Butterfly Tenergy 64
4.Butterfly Tenergy 64 fx
5.Butterfly Tenergy 80
6.Butterfly Tenergy 25
- - - Actualizat - - -
La fete interzise dr.neuber,iar ierburi tibhar grass dtecs,Butterfly feint long 2,Joola Badman,Giant dragon talon

LEMNE
1. XIOM HAYABUSA ZXi OFF
2. Innerforce ZLF
3. Photino
FETE
FH.
1. XIOM VEGA PRO;
2. TIBHAR GENIUS;
3. TENERGY 05 FX

BH.
1. XIOM ZAVA;
2. TENERGY 64;
3. TIBHAR 40.

daca vreti cea mai buna fața ...renunati la DONIC, BTY , XIOM, YASAKA , etc ...si luati-va Victas 01 limber !

la lemne se stie : Yasaka Ma lin extra offensive

Back
Sus