Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cu dedicatie speciala pentru domnul Laky eu as pune pe primul loc Joola fakir,urmat de Donic piranja formula.Ambele OX si evident ambele interzise.Defapt sunt singurele jucate de mineAi spus-o in bascalie, dar de fapt e un lucru la fel de serios ca si top soft! A fost ideea ta, te rog sa deschizi topicul!
Daca vii pe la Viva Sport, are Horia Yasaka Phantom ox pe paleta, dar nu stiu exact ce model. Tot urata este si Joola Octopus, dar ambele fete nu sunt frictionless, fac ceva spin si sunt aprobate.Cu dedicatie speciala pentru domnul Laky eu as pune pe primul loc Joola fakir,urmat de Donic piranja formula.Ambele OX si evident ambele interzise.Defapt sunt singurele jucate de mineCum fakirul meu este pe cale sa se rupa de tot,ma gandesc sa trec la ceva asemanator proprietatilor sale.Sa fie oare Yasaka phantom ?
Fata castiga in elasticitate, chiar daca este putin mai rigida...se maresc:spinul,viteza si controlul, datorita faptului ca lipiciul acesta Eco-lex, dupa cam 2 zile de la lipire se face foarte elastic, ca si cum ar fi o prelungire a buretelui, dar elastic(explic in termenii pe care ii cunosc eu si simt la paleta mea), dar nu pot spune daca asta o sa se intample si la fetele euro/japoneze...pentru ca eu folosesc doar DHS-uri...poate ca la euro/japoneze sa prinda si mai bine aceste 10 straturi...doar daca incercati d-le Claudiu...spor si astept si eu pareri...Numai Bine!Apropo de chestia cu 10 straturi... se simte diferenta intre 3 straturi de lipici si 10? pentru ca si eu lipesc cu 3 straturi de adeziv pe fata, unul pe lemn, dar nu stiu daca este vreo diferenta intre 3 si 10... in afara de viteza, castigati si spin, banuiesc...insa cum ramane cu controlul? fata mai sare la fel de liniar, pe toata suprafata ei, si la toate loviturile? cred ca acele 10 straturi au grosime de aprox 0,5mm...destul de mult...incat sa modifice radical caracteristicile setup-ului, decat situatia in care s-ar folosi 3 straturi de adeziv!
- - - Actualizat - - -
De curiozitate, cand am sa ajung acasa am sa lipesc o fata cu cele 10 straturi..sa vad cum se comporta, m-ati facut curios dle Marta!![]()
Asta seara, dupa ce am venit de la sala, am dezlipit fetele de pe lemn si am urmat sfatul d-lui Marta! 7 straturi de Ecolex adugate pe Fh, si 5 pe BH, la cele 3 straturi de joola lex deja existente. Am luat o mingie si am inceput sa ma joc cu ea!:shockaleta s-a schimbat complet: sunet, viteza cu care sare mingia din lemn, spin.... zici ca lipisem cu speed glue! Abia astept sambata sa o probez si la masa... dar cred ca a castigat pe putin 10-15% viteza, dupa modul in care mingia sarea din ea....nu imi vine sa cred! Revin cu impresii dupa ce trece proba focului si la masa de joc!