Top 10 Fete si top 5 lemne

• Autor subiect Autor subiect ibra
  • Dată creare Dată creare
Așa ca de la masa neutra as spune ca mulți dintre voi preferați anumiți producători.. deci și psihic e ceva diferit... ce bine te simți la volanul unui BMW când ai renunțat pa jalnicul Ferrari... deci încă un pct in plus pt mine sa cred in principiile chinezești ale tenisului de masa.
2 întrebări Off topic la care m-as bucura sa îmi răspundeți, nu prea am văzut lemne Stiga in top: nu sunt lemne bune sau sunetul le face neapreciate ? Și ce producător este cel mai atent la detaliile lemnelor privind aspectul și finisajele.
La mulți ani!

Cele mai bune lemne: HL 5 W997, Viscaria, Waldner Legend Carbon, TB ALC si Andro Treiber Z. Iar la fete : H3 Neo National si Provincial blue sponge, tenergy 05 si 80, Mx P si Mx S, Rakza 7 si 9, Baracuda, Acuda S1 si S2, respectiv cele din gama Bluefire.

Am fost si sunt impresionat de aspectul elegant si finisajele deosebite ale lemnelor Nittaku si Xiom, cele din urma mi-au placut chiar mai mult.

Tibhar Drinkhall Power Spin Carbon are un maner FL de exceptie. nu exista alt producator sa faca un maner asa confortabil...

Multumesc pentru mesaj. Nu am folosit niciodata lemne Tibhar, asa ca nu am de unde sa stiu. Daca tot ati zis de manere, atunci de departe cele mai confortabile manere le-am intalnit la Xiom. Acum fiecare dupa placerea lui, insa cele de la Xiom sunt destul de mari si au o forma care iti face placere sa le tii in mana, indiferent daca manerul e FL sau ST.

Multumesc pentru mesaj. Nu am folosit niciodata lemne Tibhar, asa ca nu am de unde sa stiu. Daca tot ati zis de manere, atunci de departe cele mai confortabile manere le-am intalnit la Xiom. Acum fiecare dupa placerea lui, insa cele de la Xiom sunt destul de mari si au o forma care iti face placere sa le tii in mana, indiferent daca manerul e FL sau ST.

Mi.au trecut foarte multe lemne prin mana, dar ca lemnul asta de la Tibhar nici unul nu a fost...

da am eu un spirit , maner fl , fluture negru, 85 grame...sare super ..viteza si simtz la greu...si pt un lemn din 2006 are super finisaje...

da am eu un spirit , maner fl , fluture negru, 85 grame...sare super ..viteza si simtz la greu...si pt un lemn din 2006 are super finisaje...
e altceva un spirit cu fluture negru:) e greu sa gasesti la modelul nou aceste calitati,parca nici finisajele nu mai sunt cum erau!

chestia cu finisajele....deaia intrebam si eu....linia tehnologica pt. finisarea paletelor e destul de scumpa si nu e eficienta economic pentru lemne slabe calitativ...nu se aplica regula de marketing generala "arata bine sa atraga clienti dar lucrul e prost". Sunt si lemne care se finiseaza mai greu...dar totusi suntem in sec 21 si parerea mea e ca un lemn bine finisat e si scump si bun...

Top lemne:
1. Butterfly Photino
2. Butterfly Timo Boll ALC.
3. Butterfly Viscaria
4. Stiga Infinity VPS
5. Stiga Emerald
Top Fete:
1.Butterfly 05 max
2.Tibhar Evolution Mx max
3.Yasaka Rakza 7 max
4.Xiom Vega Pro
5.Stiga Genesis

Cel mai bun e lemnul cu care esti invatat tu iar cele mai bune fete sunt acelea pe care le faci cand reusesti sa castigi cate un punct.
Pentru mine amatur, inseamna amaturisam, placere si relaxare. Asa ca e bine de stiut care lemn, fata este mai bun/bună, dar parerea mea, ramane tot ca cel mai bun e acela pe care il ai tu si joci cu el.

Dragii mei, va contrazic pt.că am fost la mai multe competitii unde au participat jucători de top, iar in partea superioară a competiției, in eliminatorii, din 16 participanti, 15 jucau cu Timo Boll Alc si unul cu Spirit!
Deci ce concluzie să tragem???

Dragii mei, va contrazic pt.că am fost la mai multe competitii unde au participat jucători de top, iar in partea superioară a competiției, in eliminatorii, din 16 participanti, 15 jucau cu Timo Boll Alc si unul cu Spirit!
Deci ce concluzie să tragem???

Lumea nu iubeste Spiritul lui Boll :)))

Apropo de nr. 1.... Clipper wood este un lemn foarte bun (am jucat aproximativ 2 luni cu el), dar este foarte rapid, rigid, si nu in ultimul rand greu... Nu este usor de jucat cu el...

Back
Sus