Durdun Gheorghe
organizator principal
Multumesc frumos pentru corectare dl. Toma, banuiam eu ca e gresit cum am scris timpulGeorge,
La cum ai scris, 2'00'' inseamna 2 min si nu 2h.

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumesc frumos pentru corectare dl. Toma, banuiam eu ca e gresit cum am scris timpulGeorge,
La cum ai scris, 2'00'' inseamna 2 min si nu 2h.
ANUNT !
Deoarece eu, Durdun Gheorghe, am contract semnat ca sportiv in cadrul clubului CS VIVA SPORT, incepand cu data de 01.11.2012 tarifele percepute de Pingpongpro vor fi la fel ca cele de VIVA SPORT din motiv de fidelitate !
Tot pe aceasta cale tin sa multumesc conducerii clubului VIVA SPORT pentru sprijinul si increderea acordata !
1h 30min - 65 ron + GRATUIT SAUNA !
Incercand in permanenta sa ofer clientului tot ce e mai bun, atat ca antrenament cat si ca buna desfasurare a lucrurilor, masa de joc va intra in toate categoriile de tarife fiind mai usor atat pentru mine cat si pentru client !
Site-ul www.Pingpongpro.ro va fi actualizat cu toate notificarile aferente cat si cu locatia clubului VIVA SPORT !
In curand si grupe, atat de copii cat si pentru adulti ori echipe dornice de imbunatatire a jocului !
AMR 3 zile !Competitie !
Pe data de 27.01.2013 in sala Viva Sport va avea loc editia a II-a Cupa Pingpongpro, competitie destinata incepatorilor de toate varstele !
Mai multe detalii :
http://tenisdemasa.ro/forum/showthr...-II-a-–-INCEPATORI-BUCURESTI-27-01-2012