Ofer parteneriat contra cost bucuresti

Dupa 5 tabere cu un real succes la activ in 2 ani, ultimele doua de pe anul acesta fiind 21-27 iulie Gura Humorului si 11-16 august Brașov, m-am gandit sa fac un mini proiect in zona București, echilibrat valoric unde in fiecare luna sa organizez ceva asemanator timp de 1 sapt (luni-sambata) ca o tabara, dar fara cazare, numai antrenamente. Ramane de vazut daca o sa pot si timpul imi va permite 1 sau 2 antrenamente pe zii !
Pentru ca sa fie bine pentru toata lumea si pentru a putea avea un succes o sa fac in cursul acestei saptamani cateva calcule pentru a scoate un pret cat mai bun, accesibil atat adultilor cat si copiilor de perspectiva.
Voi incerca sa acopar cat mai multe stiluri de joc si sa am parteneri cu iarba, jucatori cu sandvich, dar si jucatori stangaci !
O sa incerc sa gasesc si niste parteneri pentru a decurge mult mai bine antrenamentele !
Incepand cu 01.10.2014 as vrea sa inceapa programul, urmand sa ramana de vazut cu ce categorii valorice pe baza inscrierilor o sa incep !

Revin cu detalii !

salut
crezi ca proiectul tau poate prinde si in provincie?ma refer la orasele apropiate capitalei(vezi alexandroa) unde mai multi copii si.ar dori sa invete tenis asa cum trebuie.

Sent from my KIS PLUS using Tapatalk 2

salut
crezi ca proiectul tau poate prinde si in provincie?ma refer la orasele apropiate capitalei(vezi alexandroa) unde mai multi copii si.ar dori sa invete tenis asa cum trebuie.

Sent from my KIS PLUS using Tapatalk 2

Salutare,

Imi cer scuze de raspunsul foarte intarziat.
Deoarece am un program foarte incarcat atat cu elevii cat si cu magazinul Viva Sport Shop, o buna perioada de timp nu o sa mai am posibilitatea de a sta zile in tabere.. stiu ca asa m-am gandit initial.. chiar daca imi fac o mare placere, faptul ca acum am un alt statut si anume sunt insurat.. nu mai imi pot permite sa stau plecat perioade lungi de timp.
Totusi incepand cu luna martie dupa ce reusesc sa imi achizitionez o masina (sa nu mai depind de nimeni) am sa ma gandesc la ceva si in acest pe durate scurte 1-2 zile sau weekend.

Dealtfel ar fi bine sa urmariti programul taberelor organizate de EMI care imi este prieten si pune mult suflet in aceasta miscare unde alaturi de echipele lui cu siguranta va puteti petrece un concediu alaturi de copii, sotie si in care sa puteti imbina utilul cu placutul :D
Mai jos aveti un link unde aveti toate informatiile de care aveti nevoie
http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...I-Tenis-De-Masa-quot-2015&p=243666#post243666

Toate cele bune si cu siguranta o sa ne mai auzim,

Tarife*

Abonament individual
Include 8 sedinte
Valabilitate 4 saptamani
Pret sedinta 75 ron
Pret abonament 600 ron

Abonament grupa duo
Include 8 sedinte
Valabilitate 4 saptamani
Pret sedinta 100 lei
Pret abonament 800 lei

Program ore disponibile:

Incepand din 16.06
Marti si Joi 08:30 - 10:00 am

Antrenamentele se desfasoara la JAZZ PONG, București, sector 4, sos. Oltenitei nr 103

fb
email
0766 544 295

* costul mesei NU este inclus
** 1x sedinta = 1ora si 30minute

Ultima editare:
Back
Sus