Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Dragul meu mai gresesc si eu ca vorba aia oameni suntem cu toti ,va rog sa acceptati scuzele de rigoare si cand ne vom intalni sa stiti ca dau o PALINCA de ARDEAL.Inca odata scuze."D-voastra daca doriti sa aflati adevarul cumparati si faceti personal diferenta dintre alte fețe.Asta imi aduce aminte de o vreme cand nu era voie sa-ti spui parerea personala nicaieri,ci s-o asculti numai pe cea a........."
domnul marcu sunteti intr-o mare confuzie, nu s-a referit nimeni la parerea dvs.
intrebarea mea si a celuilat coleg de forum se referea strict la afirmatia dlui tibi " DONIC-BLUEFIRE,M1,M2,M3,in acest moment cele mai bune de pe piata de tenis de masă"
acum dl tibi a nuantat afirmatia spunand " bineinteles nu se pot compara cu TENERGY,insa este o solutie de compromis la pret de jumatate" si "Insa pentru cei care nu ne permitem tenergy este o buna varianta.Pentru zona de 120lei-140lei se pare ca sunt apreciate"
cred ca lucruriule sunt clare acum...., eu am inteles despre ce este vorba, e o mare diferenta fata de afirmatia initiala cum ca sunt cele mai bune de pe piata de tenis de masă
multumesc pentru lamuriri dl tibi!
Probabil ca referinta era la raportul calitate/pret."DONIC-BLUEFIRE,M1,M2,M3,in acest moment cele mai bune de pe piata de tenis de masă"
Chiar pe ce baza faceti aceasta afirmatie?
Sunt mai bune decat Tenergy de ex, sau chiar Xiom Sigma sau Rakza 9?
Am mari dubii, dar astept argumentele dumneavoastra. Daca sunt argumente solide maine comand 2 bucati. Daca nu.. inseamna ca e doar o "gogoasa" lansata pentru stimularea vanzarilor. Astept argumentele. Multumesc.
Scuze,Probabil ca referinta era la raportul calitate/pret.
Cred insa ca si la acest raport cel mai bine sta YASAKA RAGZA 9.
Desi nu ma pricep prea bine, din ce aud de la magazinul nostru, fetale DONIC BlueFire au un foarte bun feedback din piata.