ÎNCHIS Vand VEGA EUROPE max rosie si BFM1 max neagra noua

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Ce repede i se umple omului mesageria...eu vroiam sa iau tenergy-ul cu tot cu giant dragonul...la reducere..hehe
Oricum, adishor, mai fa curatenie prin mesageria aia...ca nu toate mesajele sunt de interes capital...:D ;)

Fata tenergy 05 momentan retrasa de la vanzare, am dat-o unui amic de la sala ca sa o probeze, daca nu se hotaraste o sa o repun la vanzare.

Salut Adi!... iti ofer eu pretul cerut pe t 05, daca al tau coleg nu s-a hotarat si nici nu a uzat prea tare fata la probe! :)
Tie ce nu ti-a convenit la fata asta?

Salut Adi!... iti ofer eu pretul cerut pe t 05, daca al tau coleg nu s-a hotarat si nici nu a uzat prea tare fata la probe! :)
Tie ce nu ti-a convenit la fata asta?

E putintel prea tare pt mine, e o fata tare buna cu siguranta dar pt mana mea momentan ma gandesc la un T05FX. Spor la tops :)

Sal. Mai ai Tenergy-ul? Sunt interesat. Lasa-mi un nr de telefon sa vorbim. Mersi.
http://tenisdemasa.ro/forum/showthr...ubmarine-black&p=140818&viewfull=1#post140818
Lemnul Korbel SK7 revine vanzare. Pentru cei carora li se pare un lemn banal vreau sa precizez ca este lemnul cu care duminica Samara a jucat de la egala la egal cu Ding Ning la Poznan si a obtinut medalia de argint. De asemenea dl. George Coroian de la Electrica Sf. Gheorghe foloseste acest lemn si a luat cu el tot duminica bronzul national la seniori. Amandoi cu maner drept si amandoi cu tenergy :) Nu ma acuzati de reclama sunt doar constatari. ;)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus