ÎNCHIS Vand VEGA EUROPE max rosie si BFM1 max neagra noua

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Adaugat poze in primul post, modificat preturi, lemn Korbel SK7 rezervat pana duminica.

Ce repede i se umple omului mesageria...eu vroiam sa iau tenergy-ul cu tot cu giant dragonul...la reducere..hehe
Oricum, adishor, mai fa curatenie prin mesageria aia...ca nu toate mesajele sunt de interes capital...:D ;)

Fata tenergy 05 momentan retrasa de la vanzare, am dat-o unui amic de la sala ca sa o probeze, daca nu se hotaraste o sa o repun la vanzare.

Salut Adi!... iti ofer eu pretul cerut pe t 05, daca al tau coleg nu s-a hotarat si nici nu a uzat prea tare fata la probe! :)
Tie ce nu ti-a convenit la fata asta?

Salut Adi!... iti ofer eu pretul cerut pe t 05, daca al tau coleg nu s-a hotarat si nici nu a uzat prea tare fata la probe! :)
Tie ce nu ti-a convenit la fata asta?

E putintel prea tare pt mine, e o fata tare buna cu siguranta dar pt mana mea momentan ma gandesc la un T05FX. Spor la tops :)

Sal. Mai ai Tenergy-ul? Sunt interesat. Lasa-mi un nr de telefon sa vorbim. Mersi.
http://tenisdemasa.ro/forum/showthr...ubmarine-black&p=140818&viewfull=1#post140818
Lemnul Korbel SK7 revine vanzare. Pentru cei carora li se pare un lemn banal vreau sa precizez ca este lemnul cu care duminica Samara a jucat de la egala la egal cu Ding Ning la Poznan si a obtinut medalia de argint. De asemenea dl. George Coroian de la Electrica Sf. Gheorghe foloseste acest lemn si a luat cu el tot duminica bronzul national la seniori. Amandoi cu maner drept si amandoi cu tenergy :) Nu ma acuzati de reclama sunt doar constatari. ;)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus