RBlade, aveti un mail pe Gmail.

Sunt si eu dator cu o mica recenzie pentru setup-ul pe care l-a facut RBlade pentru mine... Lemn Galaxy Yinhe T-4, fete: FH - DHS Hurricane 3 (H3) #19, BH - Gambler Reflectoid.
Am jucat de circa 10 ori cu paleta... La inceput mi s-a parut destul de greu de controlat pe FH, mingile sareau foarte tare peste masa, eu fiind obisnuit sa plesnesc mingea la loviturile plate. Dupa circa 2-3 zile de joc, am inteles modul in care trebuie lovit pe FH si in prezent reusesc sa ma folosesc foarte bine de topspin, de unghiurile create si de viteza pe care o pot imprima. Pe BH nu eram foarte bun pe atac, asa ca Reflectoid ma ajuta sa controlez atacurile adverse, cat si sa atac pe diagonala, datorita combinatiei lemn + fata cu control bun.
Per total, ii pot da un 9,5 acestui setup, probabil e de nota 10, doar ca mai trebuie sa inteleg exact cum trebuie executata fiecare lovitura, astfel incat paleta sa faca ce vreau eu.
Vanzatorul e foarte serios, chiar daca n-am comunicat telefonic, a fost de gasit mai tot timpul pe e-mail, iar asamblarea a fost ireprosabila. Il recomand cu caldura!