Macar ma straduiesc ,mai bine sau mai rau,sa organizez in continuare concursuri la Fălticeni si pe unde mai pot.Tu ai facut o singura data un B acu 4 ani si de atunci oriunde,oricand si oricui te plangi ca ai cheltuit 1000 de lei din buzunar. Te gandesti vreodata ca si ceilalti organizatori pun uneori bani din buzunar sau nr redus de circumvolutiuni nu-ti permite procese intelectuale prea aprofundate? Daca toti organizatorii ar fi avut mentalitatea ta Amaturul era de mult doar o amintire
haha, le cam minciunesti, si anume :
-au fost doua turnee nu unu, organizate de mine,
-au fost vreo 15 milioane(1500lei), puse de la mine, nu 1000.
-nu ma plang , pt. ca am facut-o de placere,
(si aia cu Amaturul era demult o amintire ai copiat-o de la mine, am scris-o eu in alt topic,)
ci doar m-am laudat putin(chiar daca te-a deranjat) pt. ca am avut cu ce si anume:
-au fost astupate geamurile cu folie netransparenta sa nu ajunga soarele la mese(foarte important)
-mese numerotate
-despartitoare compuse de mine
-cele mai bune sandvisuri, apa, suc , fructe , prajituri...etc.
-cuptor cu microunde
-dozator pt. apa calda-rece...cafea, ceai, ciocolata calda, capucono,...pahare, paletele, servetele, pliculete zahar
-hartie igienica, hartie prosop, sapun lichid, lavete, rivex pompita de sters mesele,
-cosuri pt. gunoaie, saci menajeri, tomberon...
-ceas pe perete, termometru,
-grupe facute din timp, cand a venit omu la sala, daca vroia, putea imediat sa inceapa meciurile oficiale,
-taxa la copii zero, ...etc...etc...
Nu am vazut nicaieri in tara asta 20 lei taxa la copii(nu ma plang eu ci doar o informatie) si unde sunt sponsori:-taxa mica sau zero,
Ma gandesc ca s-a diminuat nr. de participanti la acest concurs si pt. asta, si pt. ca e pe doua zile , poate si pt. ca le-ai zis la unii sa nu vina(care nustiu..ce)mai bine le spuneai : Va asteptam cu drag!
Poti sa o iei ca o sursa de inspiratie, pt. organizarea de maine, mai ales cea cu astuparea geamurilor ca e foarte importanta,
Acuma te rog sa nu faci atac la persoana ca nu e frumos!
Iar daca vrei sa ma feliciti, iti multumesc anticipat!