Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Este un mesaj incoerent,la care voi incerca sa raspund in masura in care am inteles ceva din elucubratiile dvs:sa ma lumineze si pe mine cineva...cum se fac grupele'''''1.pe genunchi 2.in ordinea inscrierii 3.conform locului din circuitul amatur.daca vasile ursuleanu are dreptate in privinta taxei conform regulamentului 10lei copii maxim 25leiceilalti ,subscriu ca nemultumire acelasi lucru .propun tot orientativ un calcul........5 lei ori70 sau 80 de jucatori.cred ca face....350 ,400 lei deci nu e vorba doar de 5 lei.recapitulind d-le cozma regulamentul e valabil ptr toti deci trebuie respectat.daca taxa de participare nu acopera costurile stai acasa in banca ta.de ce sa ma simt eu prost dindu-mi de inteles ca de fapt i-ti faci mila de mine...tie ti-ar cade bine acest lucru...ma intreb si eu asa.prefer sa ma opresc deocamdata dar daca e nevoie discutam si despre alte aspecte mult mai dureroase.
Din partea lui Misu Tiganas : Organizarea unui concurs implica in inchirierea salii,meselor,cupe,medalii,diplome,cafele,apa minerala,sendvisuri+ dulciuri pentru copii,se ofera mingi de concurs de 3* +premiile in bani si alte premii surpriza care depasesc 1000 de euro.Fara suparare nu esti obligat sa participi.Multumesc frumos.sa ma lumineze si pe mine cineva...cum se fac grupele'''''1.pe genunchi 2.in ordinea inscrierii 3.conform locului din circuitul amatur.daca vasile ursuleanu are dreptate in privinta taxei conform regulamentului 10lei copii maxim 25leiceilalti ,subscriu ca nemultumire acelasi lucru .propun tot orientativ un calcul........5 lei ori70 sau 80 de jucatori.cred ca face....350 ,400 lei deci nu e vorba doar de 5 lei.recapitulind d-le cozma regulamentul e valabil ptr toti deci trebuie respectat.daca taxa de participare nu acopera costurile stai acasa in banca ta.de ce sa ma simt eu prost dindu-mi de inteles ca de fapt i-ti faci mila de mine...tie ti-ar cade bine acest lucru...ma intreb si eu asa.prefer sa ma opresc deocamdata dar daca e nevoie discutam si despre alte aspecte mult mai dureroase.
si ca un bun organizator ce esti, sper sa stai pana la terminarea turneului, sa nu fugi acasa, cum faci de obicei cand pierzi in eliminatorii,...eu voi organiza concursul propriu zis.
Macar ma straduiesc ,mai bine sau mai rau,sa organizez in continuare concursuri la Fălticeni si pe unde mai pot.Tu ai facut o singura data un B acu 4 ani si de atunci oriunde,oricand si oricui te plangi ca ai cheltuit 1000 de lei din buzunar. Te gandesti vreodata ca si ceilalti organizatori pun uneori bani din buzunar sau nr redus de circumvolutiuni nu-ti permite procese intelectuale prea aprofundate? Daca toti organizatorii ar fi avut mentalitatea ta Amaturul era de mult doar o amintiresi ca un bun organizator ce esti, sper sa stai pana la terminarea turneului, sa nu fugi acasa, cum faci de obicei cand pierzi in eliminatorii,...: