Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
La pretul pe care il au lemnele lor de top,oricine s-ar astepta la servire ireprosabila,ca lemnele sa fie identice pana in cel mai mic amanunt,dar....Xiom Zetro Quad are un feeling mai moale (dwell time mai mare), datorita lemnului hinoki de la suprafata. TBS este mai stabil putin, la distanta de masa. Ambele lemne se potrivesc cu fetele mentionate. Bineinteles, conteaza greutatea si "sufletul" fiecarui lemn, caci nu sunt doua identice, in cadrul aceleiasi serii. Eu am inceput sa cred cu Bty nu pune exact acelasi lemn la interior (inima), exista variatii mari de densitate, de unde si diferentele mari de greutate si bineinteles, de comportament.
Sunt sigur ca pe lista lor de prioritati, volumul vanzarilor este pe primul loc, inainte chiar si de satisfactia clientilor. Este clar ca variatiile de densitate, greutate, elasticitate, stabilitate, ale aceleiasi serii, acopera o paleta mai diversa de cerinte si mai ales, stiut fiind ca sunt enorm de multi pasionati care "trag mai multe lozuri" pana cand gasesc ceva care le convine, aceasta devine avantajul fabricantului si al comerciantilor.La pretul pe care il au lemnele lor de top,oricine s-ar astepta la servire ireprosabila,ca lemnele sa fie identice pana in cel mai mic amanunt,dar....