Aceasta combinatie este aleasa pentru cineva,,cu greutate'' cred.BH-ul cu DONIC SLICE sa va aparati si sa scoateti mingile grele ale adversarului,adica servicii,topspin,efect, iar FH-ul cu DONIC BLUEFIRE este devastator la finalizare.Chiar trasul cu DONIC SLICE este destul de greu de scos pentru adversar.In general am vazut foarte multi jucatori care folosesc lemne OFF sau OFF+ si au pe BH fete antispin sau antipower sau cu mare control si efect cum este SLICE-ul.Aceste fete se preteaza mai mult pe lemne tari.Mai ales pentru cei care nu mai sunt destul de agili.Cred ca am sa incerc si eu aceasta combinatie foarte interesanta si presupun cine v-a recomandat-o.SUPER
Ce sa zic de greutate asa este,as vrea sa spun ca nu este,dar este tristul adevar,totusi in tenisul de masa am descoperit un adevarat sprijin,desi nu credeam.
La sala la Liceul Aurel Vlaicu,sunt mai multi cei care fac forta,avem doar 2 mese de tenis de masă,dar toti cei implicati in tenis spun ca arzi de 2 ori mai multe calorii in timpul petrecut langa
masa de tenis decat acelasi timp la fiare,cum se zice.
As fi curios pe cine banuiesti ca a facut recomandarea,desi am mai scris undeva,oricum cinste lui,este un adevarat maestru,eu sunt de parere,ca e cel mai bun.
Scuze daca gresesc sau macar cel mai bun din cei cu care am avut eu de a face pana acum din aceasta bransa.