București - VIVA SPORT CLUB

Domule Dan T, presupun ca sunteti tatal lui Horia, In mod sigur nu ati fost in sala langa noi. in momentul cand Eu cu Panea Ovidiu i-am zis lui Horia sa dea drumul la masa
nu stiu daca aveti cum sa va aduceti aminte, dar eu eram imbracat in camasa, nu aveam nici paleta la mine si am jucat doar 30 min .
Dupa cum spuneam, am martori deoarece nu am jucat singur ! .(tot clienti fideli,pe care ii acuzati in mod direct din pacate)

Din cate retin eu, ai inceput jocul la masa 6 fara sa soliciti deschiderea acesteia.Horia a deschis masa atunci cand te-a vazut.Daca tot vrei sa cronometrezi timpul pe care il petreci la masa poate ar fi bine sa incepi cu turneele la care nu te inscrii dar joci la mese in pauzele dintre grupe,atunci cand te poti pierde in multime.
Eu am alta tactica , ma inscriu la OPEN si incep sa ochesc mese libere si start catre ele.Singurul inconvenient este ca dc
DANIELUC, CRUCERU si MIGEA sunt inscrisi la acel concurs probabilitatea sa ocupi mese libere sunt reduse.

Eu am alta tactica , ma inscriu la OPEN si incep sa ochesc mese libere si start catre ele.Singurul inconvenient este ca dc
DANIELUC, CRUCERU si MIGEA sunt inscrisi la acel concurs probabilitatea sa ocupi mese libere sunt reduse.
in sfarsit niste baieti pe stilul meu, deabea astept sa ne strangem mai multi, va invit pe toti cu cea mai mare placere la urmatorul concurs Viva Sport sa jucam cateva ore bune :D , bineinteles fara sa ne inscriem. Folosim tactica cu pierderea prin multime la pauzele dintre grupe, ocupam o masa mai la umbra, castigatorul ramane la masa iar cine pierde sta de paza si da de 6 :))))

Ultima editare:
in sfarsit niste baieti pe stilul meu, deabea astept sa ne strangem mai multi, va invit pe toti cu cea mai mare placere la urmatorul concurs Viva Sport sa jucam cateva ore bune :D , bineinteles fara sa ne inscriem. Folosim tactica cu pierderea prin multime la pauzele dintre grupe, ocupam o masa mai la umbra, castigatorul ramane la masa iar cine pierde sta de paza si da de 6 :))))
Asta o poti face dc platesti taxa de concurs si partenerii de joc au platit taxa si atunci este corect cea ce faci . RENUNTA LA SMEKERII.

Invitatia la campionat a fost o gluma daca nu va dati seama. :))

In sala Viva Sport a fost instalata pardoseala STAG profesionala!
Nu aluneci deloc si mingea are o traiectorie mai arcuita dupa ce sare din masa pusa pe aceasta pardoseala. Ai mai multa siguranta pe miscari si gresesti mai putine mingi pentru ca te poti aseza mai bine la minge. Buna treaba!
EDIT: este instalata in jumatatea din spate a salii.

Ultima editare:
Vreau sa fac o remarca !

Ieri in timpului unui antrenament cu un elev, a fost o caldura teribila (suntem la sfarsitul lunii noiembrie), sistemul de ventilatie este extraordinar, eu fiind doar in tricou si nejucand, m-am topit, m-au luat toate transpiratiile !

O idee extrem de ingenioasa din partea conducerii. Astept cu nerabdare finalizarea proiectului care, e la inceput !

Oare cat de cald va fi in sala pe perioada iernii cand o sa fie gata intregul sistem ?
Raspunsul probabil .. "Cat va fi nevoie, nefiind asta o problema"

Felicitari VIVA SPORT !

Multumim pentru aprecieri.
Proiectul nu este chiar la inceput dar se deruleaza pas cu pas.
Maile schimbari se vor vedea abia incepand cu luna iunie 2013,cand speram sa finalizam proiectul "VIVA SPORT ARENA".
In final "VIVA SPORT ARENA" va cuprinde centrul Welness&Sports cu o suprafata de peste 5000MP(cel mai mare din tara);piscina semiolimpica;sala de tenis de masă cu 20 de mese si cu inaltimea de 5 metrii;sala de sport(futsal,baschet,volei, badminton,etc), in care la nevoie se mai pot monta inca 12 mese.
Pana atunci ne straduim sa creem conditii cat de cat civilizate atat pentru clientii salii cat si pentru cei ce vor sa faca performanta.
Vreau sa fac o remarca !
Ieri in timpului unui antrenament cu un elev, a fost o caldura teribila (suntem la sfarsitul lunii noiembrie), sistemul de ventilatie este extraordinar, eu fiind doar in tricou si nejucand, m-am topit, m-au luat toate transpiratiile !
O idee extrem de ingenioasa din partea conducerii. Astept cu nerabdare finalizarea proiectului care, e la inceput !
Oare cat de cald va fi in sala pe perioada iernii cand o sa fie gata intregul sistem ?
Raspunsul probabil .. "Cat va fi nevoie, nefiind asta o problema"
Felicitari VIVA SPORT !

Echipa VIVA SPORT (Gheorghe Alex, Marinescu Razvan, Lungu Cosmin, Durdun Gheorghe) antrenata de Dl. Antrenor Emerit Vasile Fodoran a incheiat seria I din divizia B pe primul loc urmand sa joace in martie in play-off cu ocupanta locului 2 din cealalta serie !
Multumiri conducerii (fam. Tanase) pentru increderea, sprijinul si profesionalismul de care au dat dovada !

Felicitari pentru rezultat, care era de asteptat la o asemenea echipa (jucatori valorosi), cu antrenor titrat si, nu in ultimul rand, cu sponsori inimosi (Viva Sport) si cu bune intentii si o viziune pe termen indelungat in ceea ce priveste investitia in acest sport!

Salut!
Daca ajung la sala Viva, seara pe la 19.30 am cu cine juca tenis de masă? Nu cunosc jucatori din București desi am jucat pe la concursuri cu cativa.
Mersi
Valentin Maxim

Pai, daca ajungi seara dupa 18,00 risti sa nu gasesti masa libera.
Deci, sunt minim 36 de insi angrenati.....
LE - daca eram in București, mi-ar fi facut mare placere sa horim niste seturi...
Mai bine fa o rezervare de masa si roaga-i pe domnii de la receptie sa-ti recomanda partener(i) dintre cei care joaca.
Au de unde alege.

Ultima editare:
Si as putea intra si eu in hora?
- - - Actualizat - - -
Am fost aseara la Viva. Lume multa, mesele ocupate dar baietii de acolo au fost super amabili si mi-au gasit rapid partener si masa. Am jucat aproape 2 ore, a fost foarte bine. Revin ori de cate ori am ocazia.
Multumesc
Valentin

INVITATIE LA MECI
C.S VIVA SPORT București va invita cu mic cu mare la cea mai importanta confruntare a sezonului.
Sambata 13 aprilie 2013 vor avea loc primele doua meciuri din cadrul competitiei de tip play-off pentru stabilirea echipelor ce vor participa din sezonul viitor in divizia A.
Astfel,sambata 13 aprilie 2013,la arena VIVA SPORT din Piata Sudului,C.S. Viva Sport București va intalnii Electrica Sf.Gheorghe 2.
Prima sesiune incepe de la ora 13.00.Intrarea este libera iar copii vor fi intampinati cu surprize.

Speram ca in cel mai scurt timp C.S. VIVA SPORT sa devina echipa voastra de suflet.

Va asteptam cu drag!

Locatia: VIVA SPORT CLUB
Adresa: Soseaua Oltenitei 103,sector 4,București; Vis a vis de statia de metrou Piata Sudului.
Parcare proprie cu 100 locuri

Linii tramvai 11,34
Linii troleibuz 73,74,77
Linii autobuz 232,312,313,381,402,414,418,419,434.

Back
Sus