București - VIVA SPORT CLUB

Re: București - Betaco Club - Sala de Tenis de Masa

Va multumim pentru incurajari! Si noi credem foarte mult in aceasta colaborare cu nea Vasile si speram sa fie cat mai bine.
Mult succes si dumneavoastra!

Nea Vasile, cum ii spunem noi, este un antrenor care stie de la inceput ce poate fiecare. Un antrenor bun, ambitios si multa dorinta de joc. Antrenamentele nu sunt foarte usoare, dar placute si frumoase in acelasi timp. Rezultatele se vad chiar dupa primele antrenamente. Multa bafta. ( cand ma intorc acasa ma antrenati si pe mine :P ) :D

ce tot il laudati atat pe "donprofesor" acum "colega" vasile? :lol: :lol: :lol:
este domne, e mare antrenor dar sa stiti ceva are calitati reale de jucator :shh:
cat m-am rugat de el sa-l reactivez la voluntari si nu a vrut......
mi-a fost teama ca se rasucea saracu george in mormant daca se apuca vasile de joc....
nu de alta dar are si el o varsta :thumbup:
glumesc,de cand s-a stins vaduva mai mult prin preajma lui vasile am stat,e greu fara georgica.....
salutari tuturor celor de la betaco si s-auzim numai de bine
mare chestie au facut cu sala asta.... :wave:

Maciuca Andreea a spus:
Nea Vasile, cum ii spunem noi, este un antrenor care stie de la inceput ce poate fiecare. Un antrenor bun, ambitios si multa dorinta de joc. Antrenamentele nu sunt foarte usoare, dar placute si frumoase in acelasi timp. Rezultatele se vad chiar dupa primele antrenamente. Multa bafta. ( cand ma intorc acasa ma antrenati si pe mine :P ) :D
:lol: :lol: :lol: Ce ma mai "umfli"....ai tu vreun interes ,ca doar stii ca esti o slabiciune de-a mea, stii f.bine ca fac antrenamente cu cei care "trag" de mine,sa ai multa bafta acolo,am auzit numai chestii dragute de tine...de asemenea trebuie sa-i multumesc domnului Bodeanu pt. aprecierile facute,cit despre "colega" Chiru.NUMAI DE BINE si te astept dupamiezile linga mine,poate mai inveti si tu ceva :lol: :biggrin: :clap: :yawn: :thumbup:

o intrebare pentru patronii salii : hala asta in care este sala de tenis are incalzire adecvata sa se poata juca si in sezonul rece ? Adica se asigura 18-20 grade inauntru cand afara sunt -10 , sau trebuie sa joci cu paltonu' pe tine ? :) Merci.

In maxim 2-3 saptamani se va rezolva si problema incalzirii.

Re: București, VIVA SPORT - tenis de masa

Re: București, VIVA SPORT - tenis de masă

Pentru ca pasiunea pentru sport ne aduce impreuna la VIVA Sport TT, asa cum v-am promis, sala de tenis de masă este acum incalzita si pregatita pentru sezonul rece. Va astept in continuare sa ne antrenam si sa ne intrecem in turnee, intr-o atmosfera primitoare, care va va face sa uitati de frigul de afara.

Aduceti-va prietenii, avem ceai cald gratis pentru toti pe toata perioada iernii. Dar cel mai important, aduceti buna-dispozitie si entuziasmul pentru miscare, acestea fiind calea sigura spre succes in sport!

Si pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura, sala VIVA Sport TT are acum spatiu mai mare ( 45 m2 /masa si 40 m2/masa), asa ca veniti si cu prietenii prietenilor! Iarna aceasta tenis-ul de masa va deveni una din activitatile preferate pentru timpul petrecut cu prietenii.
Nu uitati ca astept in continuare feedback si sugestii de la voi.

Tibi daca o tii in ritmul asta o sa ai sala full tot timpul de dimineata pana seara. :thumbup: Iar ca feedback iti doresc din suflet sa nu te mai enervezi asa la serve ratate, tusuri si neturi :twisted:

daca mai facem cateva sedinte de tenis-terapie cred ca o sa ma vindec :D
P.S. : sa ai gura aurita

Salut.
Am trecut in seara asta pe la club sa vad cum arata... e ok.
Problema este ca nu stiu cu cine sa joc, nu am partener.
Nivelul meu este mediu... zic eu... de amator. Pana acum am mai jucat cam 2 ore la 2-3 saptamani, dar m-ar interesa sa fac asta macar o data pe saptamana, poate chiar mai des.
Am vazut ca este un concurs sambata 15 ianuarie... ce trebuie facut pentru inscriere?

Salut.
Am trecut in seara asta pe la club sa vad cum arata... e ok.
Problema este ca nu stiu cu cine sa joc, nu am partener.
Nivelul meu este mediu... zic eu... de amator. Pana acum am mai jucat cam 2 ore la 2-3 saptamani, dar m-ar interesa sa fac asta macar o data pe saptamana, poate chiar mai des.

Salut!
Cand vrei sa joci la ViVa si n-ai cu cine, suna-ma si vin eu!
0724 33 33 22

Serban, am sunat la numarul dat de tine pe la 18.30-19 de doua ori si nu raspundea nimeni...
Totusi am plecat la vanatoare pe acolo si am jucat vreo 1,5 ore cu niste baieti cam la acelasi nivel cu mine, a fost OK.
M-am inscris si la turneu... trebuie sa fie si unii care sa iasa dupa grupe...

Hi all. I am from Ukraine. I want to play table-tennis with someone in Bucharest on Saturday or Sunday.
email: kasha(at)bigmir.net

Clubul Viva Sport te asteapta sa iti petreci timpul cu prietenii la un tenis de masă, sa va relaxati pe tusa sau sa savurati impreuna ceaiurile oferite GRATIS de catre nea VIVA, intr-o atmosfera deschisa si prietenoasa in fiecare zi. In acest moment clubul dispune de 10 mese omologate ITTF ( 5 x Donic si 5 x Sponeta ), magazin de echipamente de tenis de masă ( Yasaka, Butterfly, Donic si Nitaku ) care va ofera si asistenta in alegerea echipamentelor care vi se potrivesc cel mai bine si asamblarea acestora, robot de antrenament, spatiu mare de joc ( 40 m2/masa ), lumina excelenta ( 1000 lux ), internet wireless FREE, TV, Bar si nu in ultimul rand personal mereu aproape de tine.
Va asteptam pe toti, si incercam sa va oferim si alte alternative de a va petrece timpul la VIVA SPORT: pentru cei curiosi si dornici de ceva nou, exista posibilitatea de a juca headis; iar pentru cei pasionati, care vor sa isi perfectioneze stilul de joc, va oferim robot-ul antrenament si cursuri de tenis cu antrenorii nostrii.

Ultima editare:
Saptmana trecuta au pus pe jos pardoseala moale, gerflor sau ceva similar. Imi pare ca mingea sare altfel, mai bine. Acum avem acces si la vestiar, lumina e buna, daca ar acoperi si caloriferele albe ar fi perfect :)
Mie imi place ca sala s-a imbunatatit constant, de la inceput, cand aveau doar 4-5 mese Active pana acum cand au 10 mese ittf, pardoseala profesionala, lumina, vestiar, etc.
GJ!
ps: incaltamintea curata este obligatorie.

Good news, bravo Viva Sport.
Nu uitati ca au si materiale pentru vanzare, cei ce cauta solutii noi pot sa rascoleasca stocurile lor.

Conditiile de joc si de asteptare s-au imbunatatit, vestiarele si ambianta placuta din receptia salii sunt argumente forte.
Vom testa toate facilitatile la turneul AmaTuR de saptamana viitoare, pe care il astept cu nerabdare.

Back
Sus