ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Nenea Levi sa-ti dea dumnezeu sanatate ca tare buna e paleta.Am sa-ti trimit banii saptamana viitoare cand am sa iau pensia ,sper sa nu te superi.CU STIMA SI RESPECT .MARCU

Buna ziua.
M-ar interesa un lemn de la dumneavoastra.
Ca si feeling as vrea sa fie asemanator cu Butterfly Michael Maze adica: http://www.tabletennisdb.com/blade/butterfly-michael-maze.html
-lemnul sa fie OFF
-7 straturi pe site vad ca are 5 straturi de lemn si 2 de arylate carbon, daca nu aveti arylate puteti sa faceti ceva asemanator doar din straturi de lemn?
-manerul de tip flared
-sa aiba un feeling cat mai bun pentru topspin cu fete moi gen: Tibhar Sinus sau Omega 4 Elite
Sunt un jucator amator care a inceput sa dea topspin dar nu pot sa progresez deoarece nu ma ajuta lemnul pe care il am acum pentru ca lama este prea subtire si de aceea as vrea un lemn mai tare dar care totusi sa aiba feeling foarte bun la topspin.
Astept un raspuns de la dumneavoastra, la cate lemne ati facut pana acum sunt convins ca aveti solutia la problema mea.

Buna ziua.
M-ar interesa un lemn de la dumneavoastra.
Ca si feeling as vrea sa fie asemanator cu Butterfly Michael Maze adica: http://www.tabletennisdb.com/blade/butterfly-michael-maze.html
-lemnul sa fie OFF
-7 straturi pe site vad ca are 5 straturi de lemn si 2 de arylate carbon, daca nu aveti arylate puteti sa faceti ceva asemanator doar din straturi de lemn?
-manerul de tip flared
-sa aiba un feeling cat mai bun pentru topspin cu fete moi gen: Tibhar Sinus sau Omega 4 Elite
Sunt un jucator amator care a inceput sa dea topspin dar nu pot sa progresez deoarece nu ma ajuta lemnul pe care il am acum pentru ca lama este prea subtire si de aceea as vrea un lemn mai tare dar care totusi sa aiba feeling foarte bun la topspin.
Astept un raspuns de la dumneavoastra, la cate lemne ati facut pana acum sunt convins ca aveti solutia la problema mea.
In loc de arylate-carbon, pot sa folosesc tesatura de bazalt... trimit mp!

Si eu v-am trimis raspuns ca sunt de-acord sa incepeti lucrul cand terminati cu ce aveti acum, sa-mi trimiteti cont cand va apucati de treaba la lemn ca sa va transfer banii.
Multumesc inca odata si astept cu nerabdare.

Buna ziua ,
Sunt un jucator care doreste un lemn de la d-voastra. Ceea ce mi-as dori este sa stiu daca puteti face un lemn de ~80 g care sa aiba o fata de aparare si una de atac. Nu stiu sa va spun cu ce ar trebui sa semene dar un lucru stiu ca acum folosesc o fata Tibhar Grass D-Tecs pt aparare si o fata Donic Acuda S3 pentru atac cu topspin, pe un lemn ofensiv Donic Burn Off si nu sunt multumit de partea de aparare. Alti colegi de ai mei mai experimentati decat mine mi-au spus ca ar trebui sa folosesc un lemn cu miez de Balsa. Nu ma pronunt dar va intreb credeti ca ma puteti ajuta cu problema mea ?
Lemnul as vrea sa fie cu maner drept si la dimensiunile 149/155
o zi buna

Ultima editare:
d-le levi...as dori si eu un lemn...dar as vrea sa fie f lent, sa absoarba forta loviturilor, elastic, moale si usor...lama sa fie mica si subtire...am vb cu tudor despre salcie si tei ca ar fi esente bune...mi-a zis de un lemn cu 3 straturi de salcie...numai ca am inteles ca nu aveti salcie sau tei...ce parere aveti?...se poate face?

d-le Levi. doresc sa comand un lemn de la d-voastra.Daca se poate sa-mi dati un bip la nr de telefon 0742137330(nu prea am timp de stat in fata calculatorului).Doresc sa vorbesc telefonic cu d-voastra daca se poate,multumesc.Astept bip sau SMS.Cu respect !

Dl Levi
Doresc sa comand un lemn ...
1. mai greu peste 85 de gr
2. de tip All+ spre Off. cu maxim de control posibil
3. formatul mai mare...~165
Va multumesc anticipat.

Felicitari d-lui Levi pentru ultima capodopera.
A facut un lemn pt amicul meu Alin, care e plecat din Cluj pana luni. Am profitat de ocazie pt a-l testa si va marturisesc ca n-am mai simtit un control atat de bun pe FH. Mi-au iesit toate tipurile de lovituri cu Baracuda, care fusese teritoriu interzis pentru mine pana acum. A mers binisor si cu iarba, dar parc-as vrea o amortizare mai buna si viteza ceva mai mica pe BH.
Compozitia lemnului:
Koto - Limba - Tei (miez) - Limba - Koto
Viteza: Off- spre Off, dar cu un control cum si la lemnele All gasesti cu greu.
Greutate: aprox 88 gr
Au dat cateva mingi cu el jucatori foarte buni, cum ar fi Mircea Iusan, care m-a intrebat imediat ce marca e si din ce esente. Si lui i s-a parut iesit din comun.
Nittaku Violin se poate ascunde in fata lui Levi Violocello :p
Comandati pana mai exista in depozit seria de metariale folosita pt acest lemn ;)
- - - Actualizat - - -
PS. Am aflat aseara de la Dl. Levi ca nu mai are tei de dimensiune potrivita pentru miez si e putin probabil sa faca rost in viitorul apropiat :(

Oleeee Ole Oleeee..., ole Leviiii,ole oleee...
Am si eu o minunatie de la D-l Levi...multumesc!
Abia astept sa vad cum va "merge" cu fetele...tenergy 64 si Huricane 3 National...
...miez...lemnul imparatului(pawlonia tomentosa)
...,2 straturi de bazalt-aramid,hinoki...
Un lemn unic...

Ultima editare:
Domnule Levi,
Va rog sa-mi confectionati un lemn OFF cu maner ST, greutate aprox. 90 g. In prezent folosesc Timo Boll Spirit cu Tenergy 05 pe FH si BH. As dori un lemn cu viteza mai mare asemanator cu Viscaria. Multumesc, R. Vasiliu. tel. 0740995013.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus