Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumim d-le Levi...sa aveti sanatate si viata lunga...spor la munca si la MULTI ANI! Stima!Cu scuzele de rigoare! -anul acesta nu pot sa iau comenzi, multumesc pentru intelegere,- incepand din 7 ian. 2013
-saptamana asta incerc sa le trimit cei care a facut deja...
Totodata va doresc pt. Toate lumea de pe forum Sebatori Fericite si La Multi ANI! LEVI!
Cred ca v-a trimis D-l levi lemnul care trebuia sa fie al meu.Fac o scurta prezentare la cald a unui lemn cu fibra de bazalt pe care mi l-a trimis dl. Levi pentru testat. E all+ si are urmatoarea compozitie:
limba (f subtire) - fibra bazalt - ayous - ayous - ayous - f. bazalt - limba
Am fost foarte placut suprins de controlul si simtul excelent al lemnului. Depaseste fibra de sticla si ii e net superior carbonului ca material pentru cresterea sweet spotului. Recomand cu caldura acest lemn jucatorilor ce folosesc fete netede, el permitand executarea usoara a tuturor loviturilor si directionarea extrem de precisa a mingii. Duritatea sa as spune ca-i medie si vibratiile mici, fara insa a se pierde din simt.
Pentru iarba nu mi s-a parut foarte potrivit, cel putin pt stilul meu. E relativ ok pt chop-uri si decent pt atac, dar lasa de dorit la blocuri, neamortizand suficient. Unul asimetric ar putea fi mai bun (ex: limba - f. bazalt - ayous - ayous (miez) - pin). Aplicarea stratului exterior direct pe un miez relativ moale pare sa creasca mult capacitatea de amortizare.
Am spus ca e foarte bun pentru fețe netede, de unde reiese ca mi-a placut. Pentru ierburi sunt extrem de greu de gasit combinatiile ideale, mai ales cand le folosesti in OX. Intre timp am dat peste o iarba potrivita acelui lemn si mi-am revizuit si opinia in ce priveste numarul de straturi si grosimile lor. O cresterea cu doar 0.5 mm a grosimii miezului poate duce la cresterea vitezei lemnului chiar si in conditiile elminarii unui strat, lucru pe care nu l-as fi banuit...Cred ca v-a trimis D-l levi lemnul care trebuia sa fie al meu.
Si nici macar nu v-a placut.