ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
buna,am primit lemnul off - comandat,foarte frumos lucrat si super finisat.am pus tenergy fx pe el si am facut doua ore de antrnament.arunca mingea la fel ca alc ,cu efect puternic in schimb cotrolul e fenomenal.spun asta deoarece am aceleasi fete si pe un grubba carbon si nu are acelasi control, nici spin.cu alte cuvinte va multumesc pt ceea ce mi-ati trimis si in plus a-si mai dori un lemn la fel.sa fie acolo.miine va pun banii in cont la bcr.
sarbatori fericite ,cu stima, victor.

Fac o scurta prezentare la cald a unui lemn cu fibra de bazalt pe care mi l-a trimis dl. Levi pentru testat. E all+ si are urmatoarea compozitie:
limba (f subtire) - fibra bazalt - ayous - ayous - ayous - f. bazalt - limba
Am fost foarte placut suprins de controlul si simtul excelent al lemnului. Depaseste fibra de sticla si ii e net superior carbonului ca material pentru cresterea sweet spotului. Recomand cu caldura acest lemn jucatorilor ce folosesc fete netede, el permitand executarea usoara a tuturor loviturilor si directionarea extrem de precisa a mingii. Duritatea sa as spune ca-i medie si vibratiile mici, fara insa a se pierde din simt.
Pentru iarba nu mi s-a parut foarte potrivit, cel putin pt stilul meu. E relativ ok pt chop-uri si decent pt atac, dar lasa de dorit la blocuri, neamortizand suficient. Unul asimetric ar putea fi mai bun (ex: limba - f. bazalt - ayous - ayous (miez) - pin). Aplicarea stratului exterior direct pe un miez relativ moale pare sa creasca mult capacitatea de amortizare.
Al doilea lemn ce l-am primit e o copie aproape la indigo a celui comandat cu putin timp in urma pt prietenul meu Alin. Diferenta e data de asimetrie, al meu avand stratul de koto pus direct peste miezul de tei. Combinatia completa e
koto - limba - tei (miez de 4 mm) - koto
Lemnul acesta e mult mai bun pt iarba decat precedentul, amortizand excelent forta mingilor adversarilor si fiind foarte periculos la blocurile in forta. Se poate si ataca foarte bine cu el. Nu e chiar ideal pt chop, dar perfectiunea se atinge doar prin incercari repetate. Poate ne iese cu ultima combinatie netestata (koto - limba - tei - pin). Forehand-ul merge superb.
Cea mai buna combinatie gasita pana acum pt iarba a fost balsa (miez) - mahon - pin
Ma-ntreb cum ar iesi lemnul acesta cu limba si koto pe FH. Cred ca excelent pt jucatorii ce nu se bazeaza mult pe topspin.
Inca o data, felicitari d-lui Levi pentru dedicatie si perseverenta. Toate lemnele dansului sunt opere de arta.

Cu scuzele de rigoare! -anul acesta nu pot sa iau comenzi, multumesc pentru intelegere,- incepand din 7 ian. 2013
-saptamana asta incerc sa le trimit cei care a facut deja...
Totodata va doresc pt. Toate lumea de pe forum Sebatori Fericite si La Multi ANI! LEVI!

Cu scuzele de rigoare! -anul acesta nu pot sa iau comenzi, multumesc pentru intelegere,- incepand din 7 ian. 2013
-saptamana asta incerc sa le trimit cei care a facut deja...
Totodata va doresc pt. Toate lumea de pe forum Sebatori Fericite si La Multi ANI! LEVI!
Multumim d-le Levi...sa aveti sanatate si viata lunga...spor la munca si la MULTI ANI! Stima!

Draga domnule LEVI,sarbatorile de iarna sa va gaseasca sanatos ,fericire in casa,sanatosi si voiosi toti ce locuiesc in ea.ANUL NOU CU BINE SI FERICIRE,sanatate la intreaga familie.Cu stima si mult respect

Fac o scurta prezentare la cald a unui lemn cu fibra de bazalt pe care mi l-a trimis dl. Levi pentru testat. E all+ si are urmatoarea compozitie:
limba (f subtire) - fibra bazalt - ayous - ayous - ayous - f. bazalt - limba
Am fost foarte placut suprins de controlul si simtul excelent al lemnului. Depaseste fibra de sticla si ii e net superior carbonului ca material pentru cresterea sweet spotului. Recomand cu caldura acest lemn jucatorilor ce folosesc fete netede, el permitand executarea usoara a tuturor loviturilor si directionarea extrem de precisa a mingii. Duritatea sa as spune ca-i medie si vibratiile mici, fara insa a se pierde din simt.
Pentru iarba nu mi s-a parut foarte potrivit, cel putin pt stilul meu. E relativ ok pt chop-uri si decent pt atac, dar lasa de dorit la blocuri, neamortizand suficient. Unul asimetric ar putea fi mai bun (ex: limba - f. bazalt - ayous - ayous (miez) - pin). Aplicarea stratului exterior direct pe un miez relativ moale pare sa creasca mult capacitatea de amortizare.
Cred ca v-a trimis D-l levi lemnul care trebuia sa fie al meu.
Si nici macar nu v-a placut.

Cred ca v-a trimis D-l levi lemnul care trebuia sa fie al meu.
Si nici macar nu v-a placut.
Am spus ca e foarte bun pentru fețe netede, de unde reiese ca mi-a placut. Pentru ierburi sunt extrem de greu de gasit combinatiile ideale, mai ales cand le folosesti in OX. Intre timp am dat peste o iarba potrivita acelui lemn si mi-am revizuit si opinia in ce priveste numarul de straturi si grosimile lor. O cresterea cu doar 0.5 mm a grosimii miezului poate duce la cresterea vitezei lemnului chiar si in conditiile elminarii unui strat, lucru pe care nu l-as fi banuit...
Am testat in urma cu luni bune si lemne combi de marca, fara insa a gasi vreunul care sa-mi placa. Sunt cam toate cu miez gros de balsa, esenta prea rigida si fara simt dupa gustul meu.
Pentru a-ti iesi loviturile cu o bucata de cauciuc aplicata direct pe lemn ai nevoie de unul special, la care se poate ajunge doar prin incercari repetate, intrucat tot ce se foloseste in realizarea lemnului ii influenteaza comportamentul (esentele, grosimile, ordinea in care au fost puse, procedeul de lipire, fata neteda de pe FH, etc.). Cu atatea variabile in joc se pot face o multime de permutari si probabilitatea sa ajungi la una cu adevarat fericita din start e infima.
Sunt mai mult decat multumit de lemnele dlui Levi, care m-au ajutat sa progresez semnificativ. Il astept cu nerabdare pe ultimul, care, din cate mi-a spus dansul, pare sa mearga excelent atat pe FH cat si cu iarba.
Curiozitatea, experimentele si perfectionismul sunt motoare ale progresului si in domeniul materialelor pentru tenis de masă. Am avut pe mana lemne de marca foarte populare care nici macar nu se apropie de ale dlui Levi.
Cand spun ca un lemn nu merge perfect ma refer strict la combinatia lui cu anumite fețe. Acel comentariu nu ma-mpiedica sa incerc si altele, pana gasesc un raspuns valabil pentru toate materialele detinute de mine. Uneori ajung chiar sa-mi comand ierburi noi pentru a scoate maximul dintr-un lemn care merge foarte bine pe FH.
D-nul Levi nu detine formula magica pentru toate combinatiile stil de joc - fetza posibile. Exista situatii in care e obligat sa experimenteze, lucru pe care il inteleg si apreciez; si in meseria mea se merge foarte mult pe "trial and error". De aceea nu veti gasi in postarile mele critici la adresa muncii dansului ci doar remarci privind anumite potriviri / nepotriviri, facute cu intentia de a-l ajuta sa-si imbunatateasca formulele.
D-nul Levi e un adevarat artist al lemnelor si un om cu suflet mare, cum rar ti-e dat sa intalnesti.
Sarbatori Fericite tuturor forumistilor!

Ultima editare:
Draga domnule Levi au sosit lemnele de la dumneavoastra si va multumesc pentru frumoasele bijuterii.Inca odata sarbatori fericite si LA MULTI ANI ai BUNI

sarbatori fericite dl levi ! si multumesc pt materiale ! am trimis si eu o scandurica :D la multi ani !!

Mi-a venit si ultimul lemn, care merge ca uns. Dupa formula balsa (miez) - mahon - pin, iata ca s-a mai gasit una excelenta pentru iarba: tei (miez) - limba - pin.
Presupun ca si cu miez din lemnul imparatesei ar fi la fel de buna combinatia. Si FH-ul (Koto la exterior - limba)merge foarte bine cu Mark V.
E cel mai echillibrat lemn pentru mana mea testat pana acum, intrucat imi ofera control perfect pe ambele parti.
Felicitari si la mai mare d-le Levi!

Buna as dorii si eu un lemn de la pzitia 3 - OFF sunt din Cluj, imi spuneti si mie cum se procedeaza sunt la prima incercare de achizitie. Nr de tel. 0745063462- multumesc

D-l levi astazi am ridicat si eu lemnul.
Este cred ca cel mai usor lemn din 7 straturi care exista din care 2 de carbon.
Poze diseara desigur.

Doua lemne noi, create de dl. Levi, pe care nu am apucat inca sa le testez.
Primul, un allwood 7 ply ST, cu "Limba" la suprafata. Ca simt, cu mingea pe lemn, se aseamana cu un "Bty. Korbel Classic Japan".

Al doilea, un "compozit" 9 ply ST, (7wood + 2 bazalt). Mai stabil si mai rapid (ca un Korbel SK7). Sublimatul de bazalt, este bagat ca la "Innerforce", mai la interior, sub doua straturi de lemn, pentru a imbunatatii stabilitatea, fara a altera simtul lemnului.

Ii multumesc pe acerasta cale, pentru minunatele lemne pe care le face.

Ultima editare:
Amandoua foarte foarte frumoase lemnele in primul rand.
Si eu am dat azi de proba cu lemnul 7 ply din care 2 de carbon.
Pe FH am avut Tenergy 05 pe BH Yasaka Mark V Soft.
La inceput nu sarea deloc si mi-am dat seama ca nu am lipit bine.
A lipit inca odata cineva mult mai priceput ca mine si apoi am reusit sa vad ce poate lemnul:
-sunet superb si o viteza superba cu Tenergy
Nu prea am cu ce sa-l compar dar concluzia mea e ca Tenergy e mult prea rapida pentru acest lemn, ori dai perfect cu ea ori dai afara sau in fileu.
Cred ca s-ar impaca mult mai bine cu niste fete mai soft.
O sa-l incerc cu Tibhar Sinus sa vad cum ma descurc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus