ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna.doresc un lemn gen,, timo boll tri carbon,, care nu se mai fabrica se poate??? Tel.0745239979 si acum folosesc un lemn h.m.levi multumesc

Scuze pt. raspuns tarziu (f. tarziu am ajuns acasa si obosit) -m-am gandit la o combinatie de polp, hinoki, nuc.... Numai bine, Levi!

Combinatia asta o are si primul lemn pe care il am de la dumneavoastra. Acum daca se poate, as dori o alta combinatie, furnire vechi aveti ? Cred ca pentru lemnele OFF folositi multe tipuri de furnire. As dori ceva mai exotic, furnire exotice daca aveti.
Va transmit mesajul aici ca aveti mesageria privata plina la maxim.

Numai sa-mi spuneti va rog ce fel de furnire folositi de obicei pentru lemnele OFF, sa pot alege din mai multe variante. Multumesc.
- - - Actualizat - - -
Intrebare: Cum ar fi varianta aceasta: hinoki, plop, nuc si mahon ? S-ar combina bine pentru lemnul OFF pe care mi-l doresc ? Daca da, atunci lemnul sa fie intre 85 si 88 grame. Manerul sa fie FL. Multumesc fain, toate cele bune, Radu.

Un asemenea lemn mi s-ar potrivi si mie, OFF cu accent pe control. Din ce tipuri de furnire este realizat ? Puteti oferi mai multe informatii despre lemn si niste poze daca se poate. Multumesc.
Este vorba de lemnul D-lui Cornel TT.
- - - Actualizat - - -
Numai sa-mi spuneti va rog ce fel de furnire folositi de obicei pentru lemnele OFF, sa pot alege din mai multe variante. Multumesc.
- - - Actualizat - - -
Intrebare: Cum ar fi varianta aceasta: hinoki, plop, nuc si mahon ? S-ar combina bine pentru lemnul OFF pe care mi-l doresc ? Daca da, atunci lemnul sa fie intre 85 si 88 grame. Manerul sa fie FL. Multumesc fain, toate cele bune, Radu.
Gata ! M-am hotarat ! O sa fie un lemn din hinoki, mahon si nuc la exterior.

Buna ziua Dl. Levi.Am vorbit luni la telefon cu dv. la ora 11,25 despre confectionarea unui lemn care sa se potriveasca ptr. fetele "DHS"[DHS NEO Skyline 2 TG2-(FH) respectiv DHS Skyline TG2 (Nr. 19 burete)-BH].As dori ca lemnul pe care mi-l veti face sa aiba un feeling superb, un dwell time foarte ridicat si un control extraordinar,minerul sa fie concav,greutatea de 89-92 grame.Materialele lemnului spunea-ti dv. sa fie din Kiefer und pappel,(in germana) deci, pin (scandinav) si plop,limba,tesatura de bazalt,hinoki,"okoume"(un arbore originar din Africa) adica las la aprecierea dv.Ramine sa va sun pe Vineri cum mi-ati spus dv. si mai discutam atunci.Va doresc o zi buna,spor la treaba si sa ne auzim cu bine.Cu respect REMUS.PS.Pliuri-7sau9;Dimensiune cap-160mm x 152mm,Grosime cap-6,8-7mm.

Ultima editare:
Buna ziua Dl. Levi, ce vesti aveti in legatura cu lemnul pentru mine ? A-ti reusit sa-l finalizati ? Multumesc, Radu :)

Pana la urma o sa fie ceva absolut nou. Miez de ceiba, gaboon, castan foarte vechi si nuc. Tot imi doream eu un lemn din esente exotice. Cred ca va iesi un lemn deosebit.

Buna ziua Dl. Levi, ce vesti aveti in legatura cu lemnul pentru mine ?(materialele lemnului=Kiefer und pappel,(in germana) deci, pin (scandinav) si plop,limba,tesatura de bazalt,hinoki,"okoume"(un arbore originar din Africa)sa mearga bine ptr. fetele "DHS"= [DHS NEO Skyline 2 TG2 respectiv DHS Skyline TG2 (Nr. 19 burete). A-ti reusit sa-l finalizati ? Multumesc,REMUS-TULCEA.

Cu scuzele de rigoare, 2-3 saptamani NU pot prelua comenzi (efectiv nu am timp), pana atunci incerc sa onorez comenzile actuale. Multumesc pt. intelegere! Levi!

Sanatate Dl. Levi, azi am fost sa depun banii la BCR in contul dumneavoastra. Lemnul pe care mi l-ati facut este exact asa cum am cerut, are un control foarte bun,......toti parametrii sunt extraordinar de bine echilibrati. Va multumesc din suflet pentru acest unicat pe care l-ati faurit pentru mine. Va doresc ca flerul si inspiratia dumneavoastra in arta pe care o faceti pentru iubitorii tenisului de masa sa fie.....FARA LIMITE.

Buna ziua.
M-ar interesa un lemn de tipul http://www.tabletennisdb.com/blade/butterfly-balsa-carbo-x5.html, sa fie un ALL, maner drept mai ingust un pic decat cel de la xiom zetro quad, dimensiune cap 150x155.Lemnul cu care joc in momentul de fata are 89 gr. si simt ca obosesc destul de repede din aceasta cauza, deci ar trebui ceva mai usor.
Am vazut ca sunteti ocupat, cand aveti timp va rog sa-mi faceti o propunere si o oferta de pret.
Multumesc.

Buna ziua. Doresc sa-mi spuneti daca se poate face un lemn OFF- pe o parte si ceva intre OFF si OFF- pe cealalta fata, greutate 80-max. 85 grame, maner anatomic (am un Stiga Optimum Sync cu maner anatomic care imi place foarte mult, este putin mai ingust), dimensiunile fetei 52/57 cm. Simtul l-as dori cu foarte mult control si sa arunce destul de bine (control si viteza mai mare decat la Stiga Opt. Sync), potrivit pentru topspin (fata intre OFF si OFF-) si pentru capace la cealalta fata. Cat m-ar costa un astfel de lemn si cand puteti sa-l confectionati? Multumesc. Cu stima.

Ultima editare:
sa mai stergeti din mesaje dl Levi, aveti casuta plina. in mare parte e si vina mea, recunosc:)) vroiam sa va spun sa ii dati forma 156/151 cu manerul de 100. imi place sa fie mai rotunda un pic. Excelenta compozitia lemnului, ma bucur ca v-am lasat pe dv sa o alegeti. Sa imi trimiteti si contul in pm. respect!

M-am ales cu inca un lemn de colectie de la dl. Levi, avand in compozitie ayous (1 strat de 1.5 mm) - tei (miez) - nuc - limba :D
Acesta l-am comandat pe post de lemn secundar, pentru a putea echilibra disputele cu partenerii mai putin experimentati decat mine. Pana la urma s-ar putea sa-mi devina principal, desi il folosesc cu 2 fete foarte ieftine (Dawei Inspirit si o iarba Dawei de vreo 3 USD). Fata neteda se impaca mai bine cu limba decat cu stratul gros de ayous.
Multumiri si felicitari d-lui Levi pentru dedicatie si inspiratie!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus