Johnny Erasure
organizator local
Buna ziua. V-am trimis MP. Multumesc.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Va rog sa-mi trimiteti un mesaj privat cu nr.de mobil al dlui Levi.Ma gandesc ca nu se va supara, e in scopuri comercialePe topic nu-mi raspunde.
Multumesc.
Scuza, nu prea am fost acasa, nici acces la net., ...deci aveti nr. meu de tel. Multumesc!Va rog sa-mi trimiteti un mesaj privat cu nr.de mobil al dlui Levi.Ma gandesc ca nu se va supara, e in scopuri comercialePe topic nu-mi raspunde.
Multumesc.
deci lemnul este din 5 straturi de hinoki si 2 de carbon laminat tamca 5000.....are 91 de grame,forma de bty...adika 150 latime/157 inaltime....flared..Cate straturi are lemnul si care sunt acelea? De care carbon s-a folosit? Ce greutate si ce dimensiuni are? Asteptam poze cat mai repede.
Multumesc.Tel este pe pagina 2, 0747473108.
Am un canon A550 si atata poate saracul.johnny scuze dar mai ai de lucru la foto.....tot ce ai pozat pe cant e neclar cu focalizarea pe parchet si pe ambalajul de la blufire......fara suparare incearca sa refaci pozele neclare......![]()
e destul de simplu daca focalizezi manual.......Am un canon A550 si atata poate saracul.