levi
senior
Multumesc! -chiar e binevenit orice "critica" fie el negativ si pt. ati postat "public". Scuze nu incerc si nu doresc sa caut... Todeauna am sustinut ,suntem diferiti cea ce este bine. Deci, cu banutii, ca de obicei Nu am cerut nici avans, si nici sa fie achitat lemnul (lemnele), pana nu a fost vazut si probat, deci se poate trimite inapoi fara nici o obligatie... chiar daca trebuie suport si transportul cu posta romana, deci insit va rog frumos sa nu achitati lemnele, todeauna am fost de acord, cea ce nu este cum a dorit un jucator, fie el la Amatur sau la nivel mai inalt, sa "achita" daca nu este multumit cu el, pana la urma lemnle confectionate de mine sunt "home made", va las la altitudinea dvs., daca doriti sa fac alt lemn... sau nu. Despre materiale de baza, furnire, adezive si asa mai de parte, sincer nu prea as trimitea, destul de dificil de gasit.. Inca o data multumesc pt. interventia dvs., raman cu Respct fata de dvs. si de "colegii" de pe forum. Va doresc Toate cele buna, Levi!
- - - Actualizat - - -
- scuze am gresit, vroiam sa scriu RESPECT (nu respct)
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -Multumesc! -chiar e binevenit orice "critica" fie el negativ si pt. ati postat "public". Scuze nu incerc si nu doresc sa caut... Todeauna am sustinut ,suntem diferiti cea ce este bine. Deci, cu banutii, ca de obicei Nu am cerut nici avans, si nici sa fie achitat lemnul (lemnele), pana nu a fost vazut si probat, deci se poate trimite inapoi fara nici o obligatie... chiar daca trebuie suport si transportul cu posta romana, deci insit va rog frumos sa nu achitati lemnele, todeauna am fost de acord, cea ce nu este cum a dorit un jucator, fie el la Amatur sau la nivel mai inalt, sa "achita" daca nu este multumit cu el, pana la urma lemnle confectionate de mine sunt "home made", va las la altitudinea dvs., daca doriti sa fac alt lemn... sau nu. Despre materiale de baza, furnire, adezive si asa mai de parte, sincer nu prea as trimitea, destul de dificil de gasit.. Inca o data multumesc pt. interventia dvs., raman cu Respect fata de dvs. si de "colegii" de pe forum. Va doresc Toate cele buna, Levi!
- scuze am gresit, vroiam sa scriu RESPECT (nu respct)