As fi interesat de un lemn rapid, mai rigid si usor, cu maner FL cat mai rotund, se poate? Imi plac loviturile topspin FH si BH, mai in forta, de la 0.5-1m din spatele mesei. Merci anticipat.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Da, lemnele se poate utiliza in competitii oficiale, la lemne nu se fac "omologari" -sunt niste cerinte pe care trtebuie respectate...da, pot sa fac un lemn dupa cerinta dvs.va salut
am citit cu placere postarile din acest topic si am cateva intrebari:
-sunt jucator de topspin iar in prezent dau cu un bty/koong linghui off cu carbon care e destul de agresiv dar cam inprecis si greu. as dori un lemn off, cu maner drept si rotund, cat de usor se poate si cu o lama mai elastica pentru a arunca mingea mai precis. ma puteti ajuta cu un lemn in acest sens si la ce bani?
-lemnele pe care le confectionati pot fi utilizate in competitii oficiale?sunt omologate?
stima
OFF+? all-wood, sau si cu material compozit (carbon), rigid sau un pic elastic?Nu aveti si lemnul in varianta OFF+ ?!
Pentru lemne nu exista omologare ittf! Orice lemn care are cel putin 80% din structura material lemnos poate fi folosit in competitii oficialeva salut
am citit cu placere postarile din acest topic si am cateva intrebari:
-sunt jucator de topspin iar in prezent dau cu un bty/koong linghui off cu carbon care e destul de agresiv dar cam inprecis si greu. as dori un lemn off, cu maner drept si rotund, cat de usor se poate si cu o lama mai elastica pentru a arunca mingea mai precis. ma puteti ajuta cu un lemn in acest sens si la ce bani?
-lemnele pe care le confectionati pot fi utilizate in competitii oficiale?sunt omologate?
stima