Laser
boboc
As fi interesat de un lemn rapid, mai rigid si usor, cu maner FL cat mai rotund, se poate? Imi plac loviturile topspin FH si BH, mai in forta, de la 0.5-1m din spatele mesei. Merci anticipat.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Da, lemnele se poate utiliza in competitii oficiale, la lemne nu se fac "omologari" -sunt niste cerinte pe care trtebuie respectate...da, pot sa fac un lemn dupa cerinta dvs.va salut
am citit cu placere postarile din acest topic si am cateva intrebari:
-sunt jucator de topspin iar in prezent dau cu un bty/koong linghui off cu carbon care e destul de agresiv dar cam inprecis si greu. as dori un lemn off, cu maner drept si rotund, cat de usor se poate si cu o lama mai elastica pentru a arunca mingea mai precis. ma puteti ajuta cu un lemn in acest sens si la ce bani?
-lemnele pe care le confectionati pot fi utilizate in competitii oficiale?sunt omologate?
stima
OFF+? all-wood, sau si cu material compozit (carbon), rigid sau un pic elastic?Nu aveti si lemnul in varianta OFF+ ?!
Pentru lemne nu exista omologare ittf! Orice lemn care are cel putin 80% din structura material lemnos poate fi folosit in competitii oficialeva salut
am citit cu placere postarile din acest topic si am cateva intrebari:
-sunt jucator de topspin iar in prezent dau cu un bty/koong linghui off cu carbon care e destul de agresiv dar cam inprecis si greu. as dori un lemn off, cu maner drept si rotund, cat de usor se poate si cu o lama mai elastica pentru a arunca mingea mai precis. ma puteti ajuta cu un lemn in acest sens si la ce bani?
-lemnele pe care le confectionati pot fi utilizate in competitii oficiale?sunt omologate?
stima