Si totusi s-a putut

Crezusem ca lemnele Levi din arsenalul meu sunt etaloane in ce priveste calitatea si iata ca dl. Levi mi-a intrecut din nou asteptarile.
Aveam un lemn in zona All pe FH si All- pe BH cu iarba ox, care facea bine aproape tot, fiind excelent pentru un joc de asteptare, bazat mult pe mingi plasate, underspin si topspinuri din apropierea mesei. Spun aproape pentru ca e greu de atacat cu iarba dar nu imposibil si efectul de catapulta al lemnului insuficient pentru a permite blocarea eficienta a atacurilor lungi in mare forta. Pentru joc all around cu iarba e poate cel mai bun pe care l-am avut vreodata.
Compozitia lui:
limba - nuc - plop (miez de 3.2 mm) - mahon - plop
FH--------------------------------------------BH
Al doilea e o capodopera pentru joc defensiv, dar nu permite aproape deloc atacul cu iarba OX cu peri moi. Cu peri tari nu mai am fete, dar m-as mira sa difere mult comportamentul. Lemnul incurca in primul rand datorita usurintei in plasarea mingii si a opririi mingii in zbor la loviturile cu iarba. De asemenea, exceleaza la blocuri si chop blocuri cu iarba. In combinatie cu Donic Baracuda (2 mm) si Giant Dragon Dragon's Talon OX le pune foarte mari probleme jucatorilor ce se bazeaza mult pe topspin si efecte. Acest lucru nu e valabil pentru cei ce dau drept in minge...
Compozitie:
limba - nuc - ayous (miez de 3.2 mm) - mahon - balsa (1 mm)
FH -----------------------------------------------------BH
Minunea mi-a combinat cele doua lumi. Pot ataca foarte usor cu Dragon's Talon, iar blocurile vor fi cu siguranta de vis cand voi gasi unghiul ideal. La primul test mi-au iesit cateva lovituri de manual. Acest lemn e potrivit pentru jucatori agresivi pe backhand, care folosesc iarba in principal pentru a ataca si a pune bloc. Controlul lemnului e fenomenal pe ambele parti. Unghiul de aruncare e mediu spre scazut pe Forehand, iar pe backhand mediu.
E de departe cel mai bun lemn pentru stilul meu de joc pe care l-am testat.
Compozitie:
Pin (0.8 mm) - Koto (0.6) - Pin (miez de 3 mm) - limba (0.6) - aniegre (0.6)
FH------------------------------------------------------------------BH
Felicitari maestrului Levi pentru aceasta CAPODOPERA!