ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Ieri am intrat in posesia lemnului HML OFF+ sintec, care arata impecabil, exact cu specificatiile cerute si tin sa va multumesc pentru seriozitate si promptitudine in comunicare.
De-abia stept sa-i pun fetele si sa-l probez.
Cu stima,
Costel Sandu

"SUPER" Acesta este calificativul acestui lemn. Detin din luna martie un asemenea lemn ,din prima lovitura a mingii l-am simtit ca e adevarat(cu TENERGY 80 E" BESTIAL"). Singurul lucru e sa stiti ce doriti sa vi se fabrice.Daca nu stiti ce doriti normal ca nu veti simti satisfactia dorita.

Ultima editare:
Am intrat in posesia lemnului HML OFF+, si este...PESTE asteptari!
Multumesc Dl. Levi pentru maiestrie.
Urmeaza urmatoarele lemne HML.

Cu stima,
Aron

A sosit lemnul. Il asteptam ca un copil mic :)))
Fara comentarii finisajul . Urmeaza sa si-l probez.
Va multumesc domnule Levi. Am lasat mp

- - - Actualizat - - -

A sosit lemnul. Il asteptam ca un copil mic :)))
Fara comentarii finisajul . Urmeaza sa si-l probez.
Va multumesc domnule Levi. Am lasat mp

Mai goliti, va rog, din casuta de mesaje. Care sunt cele mai hard furniruri (conform JANKA) care le aveti pe stoc? Dintre acestea aveti ebony (abanos), rosewood, black walnut (nuc negru) sau planchonello (strat exterior Cresail)? Multumesc.

Ultima editare:
am trimis vineri la 16-30 banii multumesc ( lemnul conform asteptarilor,OK). casuta mp full.

am golit din mesaje, multumesc!

- - - Actualizat - - -

Mai goliti, va rog, din casuta de mesaje. Care sunt cele mai hard furniruri (conform JANKA) care le aveti pe stoc? Dintre acestea aveti ebony (abanos), rosewood, black walnut (nuc negru) sau planchonello (strat exterior Cresail)? Multumesc.

...fag, nuc negru, ipe,...

- - - Actualizat - - -

am trimis vineri la 16-30 banii multumesc ( lemnul conform asteptarilor,OK). casuta mp full.

multumesc!

Buna seara domnule levi ma numesc edy m.ar interesa un lemn ofensiv pt o fata chinezeasca dhs hurricane 3 pe fh..am un lemn nou dar este all si este fff incet..nivelul meu de joc este intermediar si chiar daca doresc un lemn ofensiv nu trebuie sa pierd foarte mult din control. Va multumesc

Vezi atașament 8787Vezi atașament 8788Vezi atașament 8789
am primit un lemn frumos de la dl levi. multumesc!
92 g , 7 straturi nuc-carbon-plop-pin presat-plop-carbon-nuc.dimensiuni 155/150
l-am probat rapid cu ce fete am avut la indemana : tenergy 64 si tibhar 5Q , ambele max.
sta foarte bine in mana ca un timo boll ZLC, imi place ca nu are vibratiile mari ale lui photino light cu tenergy.
IMO este clar un off+, control mai bun decat la bty kreanga carbon.
pot renunta la multe lemne premium in favoarea acestuia.
produsele domnului levi sunt un must have.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus