ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am primit lemnul,arata impecabil,maiestrie dl Levi
Va doresc multa sanatate si spor la vanzari!

Buna LEVI! Mai doresc un lemn pt. partenerul de antrenament un OFF+( carbon ) cu miner ST. (folosim lipici pe baza de apa).Detalii pe MP.

Ultima editare:
Super lemn , un simt placut , va multumesc dl Levi .

- - - Actualizat - - -

Se poate reconditiona acest lemn fara a-i reduce prea mult din dimensiuni ?

Lemnul se pare ca a fost folosit pe post de tocator de vinete!!! Scuze dar nu m-am putut abtine!

Dl. Levi, eu nu-ti mai trimit mesaj privat, ca te-am tinut destul la telefon.... ;)

Asta iti ceream eu cu 6 luni in urma, in 18.09.2014:

- un lemn cat se poate de asemanator cu Bty Tamca Innerforce ULC (nu ZLC)
- maner subtire, FL
- dimensiuni maxime 150X156

Ce a iesit, dupa mai mult de 6 luni de folosit: lemnul este asemanator cu ce am cerut, cu o viteza comparabila cu ULC-ul, dar cu un control cu mult mai bun, demn de un lemn ALL, el avand o viteza OFF+. Nu stiu nici pana in ziua de astazi ce combinatie de materiale ai folosit si, sincer, prea putin ma intereseaza, atata timp cat se muleaza perfect pe jocul meu (la semidistanta si distanta de masa). Nu are vibratii, cu fetele potrivite (T 05 FX si Xiom Vega Japan) mingea capata o traiectorie pe care foarte multi au catalogat-o "ciudata" la loviturile de topspin, capacele si contrele merg acolo unde le spui sa se duca, fara nici o surpriza directionala. Per total il consider unul dintre cele mai reusite lemne pe care le-am incercat pana acum.
Iti pun poze cu structura lui, fara sa dezlipesc fetele, daca e nevoie dau jos una dintre ele si fac si alte poze, doar sa-mi spui.

PS Si, cat poti de repede, fa-i, te rog, unul la fel d-lui Mocanu Adrian, ca-mi tot fura paleta pe la turnee atunci cand vrea sa mai castige si el cate un meci. :)

JgrLuy.jpg
jTXhxE.jpg
RJcLv8.jpg
aG1uKl.jpg
FH0TKy.jpg
iXhT54.jpg
TXiNL4.jpg

Nu știu dacă a fost întâmplătoare alegerea dar frumoasa combinația de față neagră butterfly cu burete roșu + față xiom roșie cu burete negru :)

se poate face un lemn , asemanator in caracteristici cu cel Timo Boll Spirit , eventual putin mai rapid ? multumesc

Buna ziua D-le Levi.Am incercat sa va trimit un MP.,dar aveti casuta plina.Va rog foarte mult sa ma onorati si pe mine cu lemnul pe care vi l-am solicitat.Sunt sigur ca aveti foarte multe comenzi si v-as fi foarte recunoscator,daca veti putea gasi un pic din timpul Dv. si pentru mine.
Cu respect,Vlad.

Buna seara d-le Levi
As dori un lemn all+clouth sintech
Adresa de livrare:
OBREJA IONEL ROMEO
BARLAD, JUD. VASLUI
Voi ridica coletul direct de la un centru de curierat, plata o voi face ramburs sau in avans, cum ziceti.
Tel. 0745263862
romeoobreja(at)gmail.com

Multumesc,
cu respect Romeo Obreja

- - - Actualizat - - -

Anulez comanda

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus