Dl. Levi, eu nu-ti mai trimit mesaj privat, ca te-am tinut destul la telefon....
Asta iti ceream eu cu 6 luni in urma, in 18.09.2014:
- un lemn cat se poate de asemanator cu Bty Tamca Innerforce ULC (nu ZLC)
- maner subtire, FL
- dimensiuni maxime 150X156
Ce a iesit, dupa mai mult de 6 luni de folosit: lemnul este asemanator cu ce am cerut, cu o viteza comparabila cu ULC-ul, dar cu un control cu mult mai bun, demn de un lemn ALL, el avand o viteza OFF+. Nu stiu nici pana in ziua de astazi ce combinatie de materiale ai folosit si, sincer, prea putin ma intereseaza, atata timp cat se muleaza perfect pe jocul meu (la semidistanta si distanta de masa). Nu are vibratii, cu fetele potrivite (T 05 FX si Xiom Vega Japan) mingea capata o traiectorie pe care foarte multi au catalogat-o "ciudata" la loviturile de topspin, capacele si contrele merg acolo unde le spui sa se duca, fara nici o surpriza directionala. Per total il consider unul dintre cele mai reusite lemne pe care le-am incercat pana acum.
Iti pun poze cu structura lui, fara sa dezlipesc fetele, daca e nevoie dau jos una dintre ele si fac si alte poze, doar sa-mi spui.
PS Si, cat poti de repede, fa-i, te rog, unul la fel d-lui Mocanu Adrian, ca-mi tot fura paleta pe la turnee atunci cand vrea sa mai castige si el cate un meci.