Re: Sfaturi antrenament fizic
Exercitiile pe care le facem la Viva includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele exercitii:
1. Incalzire inainte dr antrenament: alergare usoara, rotiri de brate, apoi deplasari laterale doi pasi intr-o directie, apoi invers, pasul strengarului, alergare viteza pe distante mici cu mica pauza, apoi rotirea gatului, a antebratelor, a pumnilor. Fandari, aplecare cu mana la piciorul opus, atingerea podelei cu mana cu picioarele perfect intinse, sarituri in fandare (fara a forta - nu stiu sa numesc exercitiul) cu un picior inainte, apoi celalalt, apoi lateral, la masa mana de joc pe fileu langa masa pe o parte se fac 3 sarituri si se atinge fileul in cealalta parte a mesei - se repeta de 3 ori ultimele doua exercitii si se face sfoara (fiecare cat poate) in pauza.
2. Dupa antrenament: circuit (se fac mai multe ture, 3 sau 5) cu urmatoarele: genoflexiuni cu haltera, sarituri cu coarda, aruncari cu mingea de tenis la perete, abdomene, deplasari laterale in viteza, exercitii cu coarda elastica care imita topspin sau pentru umeri, coreene si altele...
3. Stretching: aici imi este greu sa explic, dar gasiti exercitiile clasice de stretching pe net...
Tot antrenamentul este condimentat cu flotari, coreene, sarituri peste mantinela.
As adauga ca in anumite perioade am facut si altele descrise de George Durdun si alergare pe banda, dar cred ca in ultima vreme eu n-as fi putut sa mai si alerg.
Sper sa fie de ajutor cuiva.
P.S. Cautati filmele de la tibhar pentru antrenament fizic pentru a vedea si alte chestii interesante.
Am scris polologhia pe telefon :lol: