AmaTur: Turneu A Cupa Salina - Turda, editia a-II-a, 16.02.2013

De ce credeti ca ar trebui sa aiba intaietate unii fata de altii? De ce cei care joaca la un nivel mai mic sa fie la coada? Toti au aceleasi drepturi cand merg la cinema daca isi cumpara din timp bilet.
Normal ca imi place sa joc cu cineva de valoarea mea sau mai mare, tocmai de aceea sa facut clasamentul Amatur, care intr-o oarecare masura, sa arate valoarea noastra.
Spaller Sorin din Cluj l-am taiat de pe lista de asteptare. Nici nu stia de concurs si mi-a zis ca nu participa.
Tocmai de asta nu inteleg, de ce nu are voie cel care este in primii 60, dupa clasament.

Anunt important!
Am primit aprobarea conducerii Salinei Turda pentru suplimentarea timpului de joc cu inca 2 ore. Deci participarea maxima admisa va fi de 60 de participanti!
Se va juca 2 grupe la o masa. Grupele inferioare si superioare se va juca 2/3, eliminatoriile 3/5.
Grupe inferioare: 10 grupe a cate 6 jucatori si se vor califica primii 4.
Grupe superioare: 10 grupe a cate 4 jucatori si se vor califica primii 2.
Eliminatoriu-repartizarea in functie de clasarea in Gr.superioare si Clasamentul Amatur.
Mult succes tuturor.

se retrag din Blaj:
Szekely Gheorghe
Ciobanu Daniel
Suciu Iacob
Nu pot sa inteleg anumite lucruri, anumite reactii! Pot sa inteleg ca poate avea loc o " forta majora' dar pt 3 oameni deodata?
Ceea ce stiu sigur este ca: Cuvantul dat si punctualitatea unui om face parte din caracterul lui!
Dar este democratie si fiecare se ascunde dupa ea!

Ultima editare:
Nu pot sa inteleg anumite lucruri, anumite reactii! Pot sa inteleg ca poate avea loc o " forta majora' dar pt 3 oameni deodata?
Ceea ce stiu sigur este ca: Cuvantul dat si punctualitatea unui om face parte din caracterul lui!
Dar este democratie si fiecare se ascunde dupa el!

NU este nici o forta majora, dar dupa turneul de la Cluj din data de 26 ianuarie 2013, am realizat ca eu nu am valoare de Amatur si de acea m-am retras, iar colegii mei depindeau de mine cu transportul.
Cam asta ar fi motivul, am participat la 4 turnee si nu am reusit sa castig nici un meci.
Deci m-am saturat sa fiu carne de tun. Mai incerc peste cateva luni daca reusesc sa progresez.
Acesta a fost motivul retragerii.

NU este nici o forta majora, dar dupa turneul de la Cluj din data de 26 ianuarie 2013, am realizat ca eu nu am valoare de Amatur si de acea m-am retras, iar colegii mei depindeau de mine cu transportul.
Cam asta ar fi motivul, am participat la 4 turnee si nu am reusit sa castig nici un meci.
Deci m-am saturat sa fiu carne de tun. Mai incerc peste cateva luni daca reusesc sa progresez.
Acesta a fost motivul retragerii.
Va multumesc pt sinceritatea Dvs. Dar ar fi fost benefic pt familie sa fiti 3-4 ore in aerul salin!

Ticala Sorin - Aiud - amatori daca mai este loc
- - - Actualizat - - -
Breaz Laurentiu -Aiud - amatori

Back
Sus