dorin popa
cadet
Mihnea Nasca NU se retrage din concurs ! Acest alex20 face glume proaste ! Domnule Serban puneti-l , va rog , inapoi pe lista pe Mihnea Nasca.Mihnea Nasca nu mai poate participa!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Mihnea Nasca NU se retrage din concurs ! Acest alex20 face glume proaste ! Domnule Serban puneti-l , va rog , inapoi pe lista pe Mihnea Nasca.Mihnea Nasca nu mai poate participa!
Tocmai de asta nu inteleg, de ce nu are voie cel care este in primii 60, dupa clasament.De ce credeti ca ar trebui sa aiba intaietate unii fata de altii? De ce cei care joaca la un nivel mai mic sa fie la coada? Toti au aceleasi drepturi cand merg la cinema daca isi cumpara din timp bilet.
Normal ca imi place sa joc cu cineva de valoarea mea sau mai mare, tocmai de aceea sa facut clasamentul Amatur, care intr-o oarecare masura, sa arate valoarea noastra.
Spaller Sorin din Cluj l-am taiat de pe lista de asteptare. Nici nu stia de concurs si mi-a zis ca nu participa.
Pentru ca organizatorul a specificat, in prima pagina, criteriile clare cine are voie sa participe.Tocmai de asta nu inteleg, de ce nu are voie cel care este in primii 60, dupa clasament.
Nu pot sa inteleg anumite lucruri, anumite reactii! Pot sa inteleg ca poate avea loc o " forta majora' dar pt 3 oameni deodata?se retrag din Blaj:
Szekely Gheorghe
Ciobanu Daniel
Suciu Iacob
Nu pot sa inteleg anumite lucruri, anumite reactii! Pot sa inteleg ca poate avea loc o " forta majora' dar pt 3 oameni deodata?
Ceea ce stiu sigur este ca: Cuvantul dat si punctualitatea unui om face parte din caracterul lui!
Dar este democratie si fiecare se ascunde dupa el!
Va multumesc pt sinceritatea Dvs. Dar ar fi fost benefic pt familie sa fiti 3-4 ore in aerul salin!NU este nici o forta majora, dar dupa turneul de la Cluj din data de 26 ianuarie 2013, am realizat ca eu nu am valoare de Amatur si de acea m-am retras, iar colegii mei depindeau de mine cu transportul.
Cam asta ar fi motivul, am participat la 4 turnee si nu am reusit sa castig nici un meci.
Deci m-am saturat sa fiu carne de tun. Mai incerc peste cateva luni daca reusesc sa progresez.
Acesta a fost motivul retragerii.