AmaTur: Turneu A Cupa Salina - Turda, editia a-II-a, 16.02.2013

Rog o corectura la Pop Mihail din Cluj - pozitia 1412 in clasament . Multumesc

Buna ziua d-le Serban,
am vazut ca anul trecut s-a plans cineva de fileu si am vazut si raspunsul d-voastrar. Si eu am organizat o competitie la Sighișoara si a am avut si noi cateva mese de metro, banuiesc ca sunt cam toate acelasi sisteme.
Fileul se poate lua destul de usor usor jos( cu 2 chei), se intoarce tot ansamblul pe care este prins cu capul in jos si se poate pune un fileu mai bun. Nu stiu, avand in vedere spatiul unde se joaca, daca aveti acceptul sa faceti asta si nu vreau sa ma bag eu in seama, de obicei evit orice interventie. Dar in cazul in care credeti ca este posibil si credeti ca este benefic poate s-ar merita efortul. Stima. Gabi

Buna ziua d-le Serban,
am vazut ca anul trecut s-a plans cineva de fileu si am vazut si raspunsul d-voastrar. Si eu am organizat o competitie la Sighișoara si a am avut si noi cateva mese de metro, banuiesc ca sunt cam toate acelasi sisteme.
Fileul se poate lua destul de usor usor jos( cu 2 chei), se intoarce tot ansamblul pe care este prins cu capul in jos si se poate pune un fileu mai bun. Nu stiu, avand in vedere spatiul unde se joaca, daca aveti acceptul sa faceti asta si nu vreau sa ma bag eu in seama, de obicei evit orice interventie. Dar in cazul in care credeti ca este posibil si credeti ca este benefic poate s-ar merita efortul. Stima. Gabi

Multumesc pentru sugestie, aveti dreptate, sunt mese speciale care sa reziste la aerul sarat. Conditiile nu sunt ca si într-o sala de sport, dar eu spun ca, conditiile, sunt bune. Singura problema ar fi lumina, la care am primit asigurari ca se rezolva. în rest sa ne g?ndim ca suntem ”amatori”, iar adversarul are aceleasi conditii.
Sa-i multumim pe toti nu se poate, trebuie sa fim constienti de asta si este un Turneu care nu se puncteaza.

Ultima editare:
7-Pop Cosmin-Turda, Loc.55, MP-22
17-Migea Cornel, Loc.89, MP-19
-Sferlea Marius-Oradea, Loc 213-MP 19
va rog sa specificati daca acesti colegi vor juca extra concurs sau an concurs !! nu de alta dar in afara de aerul curat,, care ar mai fi farmecul sa jucam in grupe cu jucatori care vor castiga din start concursul !

Eu am vorbit cu domnul Radu Serban la telefon si in urma cresterii MP ului meu si urcarii mele in clasament ma retrag din concurs.
Deci Pop Cosmin ....Turda se retrage.
Asa ca poti sa dormi linistit Pop Danut(tizul meu) si sa te vedem pe podium.Mult succes.

D-l Radu Serban a precizat ca Marius Sferlea loc 207 MP19 va participa extraconcurs.Nu vreau sa iau premiile nimanui,nu ma intereseaza niciun punctaj,sunt curios sa vad cum este sa joci tenis de masă la 100 de m sub pamant si in acelasi timp sa faci niste aerosoli...Eu zic ca merita efortul de 400 de km sa vezi in premiera salina Turda...;)

eu oricum n-am sanse la podium!si nu pt acest fapt am deschis subiectul ci pt simplu fapt ca sa specificat de la inceput ca este concurs pt amatori cu media mai mica de 19 deci Cosmin daca crezi ca te-am suparat cu ceva imi cer sCuze ! si ar fi pacat daca este timp sa nu te vedem jucand extra concurs !! ce respect danut pop !

Eu personal l-as lasa sa participe pe domnul sofidoor la acest turneu,poate vine impreuna cu domnul Dan Daniel de la Oradea in aceeasi masina daca se impaca.Domnul sofidoor este un aparator ca si Alehandro ,Adi Catri,Radu Serban etc.,dar nu are valoarea lui Taie Tot,asa ca nu trebuie sa va fie frica de el.Pentru mine(dar si pentru el) ar fi o ocazie sa-i acord revansa din amicalul de la Sfantu-Gheorghe,dar de data aceasta intr-un meci oficial.

D-le dr.cum ati spus si d-voastra a fost doar un amical in care nu m-am implicat deloc;dar nu este nicio problema oricand accept un alt meci cu d-voastra in oficial sau chiar pe $...:).momentan am niste dureri de spate foarte nasoale de vreo 2 sapt si nici la ultimul turneu nu m-am putut implica...sper sa-mi mai treaca pana la ..turneul din mina...de sare..:)

din pacate, desi speram sa fac si niste poze in salina, deoarece nu e inca sigur ca o sa ajung si cum vad ca sunt multi care vor sa participe, prefer sa ma retrag din timp si sa las locul la altcineva.
Se retrage TIPSER GABNRIEL

7-Pop Cosmin-Turda, Loc.55, MP-22
17-Migea Cornel, Loc.89, MP-19
-Sferlea Marius-Oradea, Loc 213-MP 19
va rog sa specificati daca acesti colegi vor juca extra concurs sau an concurs !! nu de alta dar in afara de aerul curat,, care ar mai fi farmecul sa jucam in grupe cu jucatori care vor castiga din start concursul !
Cei care nu se incadreaza, vor juca in afara turneului, daca nu vor fi 60 de participanti!

Eu am vorbit cu domnul Radu Serban la telefon si in urma cresterii MP ului meu si urcarii mele in clasament ma retrag din concurs.
Deci Pop Cosmin ....Turda se retrage.
Asa ca poti sa dormi linistit Pop Danut(tizul meu) si sa te vedem pe podium.Mult succes.
Multumesc pt raspuns!

D-l Radu Serban a precizat ca Marius Sferlea loc 207 MP19 va participa extraconcurs.Nu vreau sa iau premiile nimanui,nu ma intereseaza niciun punctaj,sunt curios sa vad cum este sa joci tenis de masă la 100 de m sub pamant si in acelasi timp sa faci niste aerosoli...Eu zic ca merita
efortul de 400 de km sa vezi in premiera salina Turda...;)
Corect!

eu oricum n-am sanse la podium!si nu pt acest fapt am deschis subiectul ci pt simplu fapt ca sa specificat de la inceput ca este concurs pt amatori cu media mai mica de 19 deci Cosmin daca crezi ca te-am suparat cu ceva imi cer sCuze ! si ar fi pacat daca este timp sa nu te vedem jucand extra concurs !! ce respect danut pop !
Am glumit Danut.Nu m-ai suparat cu nimic..Sa ne vedem cu bine.

La solicitarea d-lui Radu Serban, voi fi prezent in Salina Turda pt (o mana de) ajutor in organizare. Mi-ar face mare placere sa sustin (daca-i posibil) cateva meciuri amicale cu cei interesati - aflati la limita dintre amatori si Open. Cu respect Stefan Rusu

Back
Sus