Salutari,
Tin sa aduc la cunostinta ca am avut lemnul acesta, varianta comerciala, inca dinainte de a aparea pe la noi si chiar a fost lemnul pe care l'am folosit cel mai mult. Sincer, m'am atasat foarte repede; imi aduc aminte, chiar mi'am zis ca nu l'as mai schimba cu nimic altceva, atat de mult mi'a placut.
In final, am renuntat pentru simplul motiv ca ce aveam eu in mana era o varianta comerciala.
Cred si s'a vazut de multe ori in competitiile unde a aparut ca Ma Long avea varianta PG7, bineinteles "retusat" oarecum de producatori.
...
- - - Actualizat - - -
Si ca sa vin cu o parere personala referitor la "creanga" fiecarui jucator ... nu cred ca este de ajuns sa'ti misti creanga

Sa nu uitam ca fiecare vibratie a partilor ce alcatuiesc organimul uman este in primul rand dictata de un pinguin care lucreaza repede si eficient, creierul.
Ma Long, dupa mine, traieste intens starea de concentrare la joc, nu are doar antrenamentul ... pentru ca foarte multi jucatori in lumea asta sunt bine antrenati.
Cred ca oricine de aici ar fi putut fi No. 1 in lume daca ar fi fost pregatit de la 4 sau 5 ani la Scoala de Tenis de Masa din China.
"Odata ce ai invatat alfabetul esti liber sa folosesti limbajul dorit."