ClaudiuManoiu
organizator principal
Rusu Geanini Targoviște/Amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Vericule ,sa nu uiti zaibarulMai ADI,parca ar fi turneul final asa vad ca se inscrie lumea, sa prind un loc la concurs sunt nevoit sa ma inscriu de acum,CRAIOVA-Open-Raducan Bogdan.
Facem eforturi!Mai ADI,parca ar fi turneul final asa vad ca se inscrie lumea, sa prind un loc la concurs sunt nevoit sa ma inscriu de acum,CRAIOVA-Open-Raducan Bogdan.
Mai spune-i o data Dane,se pare ca nu reactioneaza,pozitiv,pana acum,cel putinVericule ,sa nu uiti zaibarul![]()
Vericule ,sa nu uiti zaibarul![]()
Acum vazui postarea ta stai linistit ca aduc am promis ADUC.Sa nu intervina ceva si sa nu pot ajunge dar altfel aduc,in alta ordine de idei din CRAIOVA la Amatori SULTAN VALENTIN
Adevarul ca ne-ai cam tinut pe jar...vericule,bine ca ne trecu repede...:thumbup:
Am incotro ...vericule???Am fost la un tenis cu baieti in oras si te astept la Targoviște sa ne cunoastem si binenteles sa bem un pahar daca ne da DAN ca este vinul lui![]()