Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu A - Cupa ,,Chindia" editia a III-a; Târgoviște 02.03.2013
Mai ADI,parca ar fi turneul final asa vad ca se inscrie lumea, sa prind un loc la concurs sunt nevoit sa ma inscriu de acum,CRAIOVA-Open-Raducan Bogdan.
Mai ADI,parca ar fi turneul final asa vad ca se inscrie lumea, sa prind un loc la concurs sunt nevoit sa ma inscriu de acum,CRAIOVA-Open-Raducan Bogdan.
Acum vazui postarea ta stai linistit ca aduc am promis ADUC.Sa nu intervina ceva si sa nu pot ajunge dar altfel aduc,in alta ordine de idei din CRAIOVA la Amatori SULTAN VALENTIN
Acum vazui postarea ta stai linistit ca aduc am promis ADUC.Sa nu intervina ceva si sa nu pot ajunge dar altfel aduc,in alta ordine de idei din CRAIOVA la Amatori SULTAN VALENTIN
Beltechi Dumitru- Victoria rezerva un loc.Ar avea placerea sa participe la asa un turneu dar nu promite.Nea Adi incerc sa onorez cu prezenta.Saptamina viitoare stiu mai mult despre programul meu.pe curind.EMI
Iorgoiu Constantin din București-amatori;
Barbu Cristian din Maneciu-amatori;
Panait Genu din Teisani-amatori;
Panaitescu Stefan din Izvoarele-open;
Soare Valentin din Valenii de Munte-open.