Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
I-am lasat pe invingatori sa scrie..Vio ti sa taiat netu de nu ai mai scris:clap:
ttwin1-sk2..6-4vio ti sa taiat netu de nu ai mai scris:clap:
ce iti m-ai rid dioptriile ,scirba mica ce esti:sad:ttwin1-sk2..6-4
Ai noroc cu Popica ca ia meciuri cat despre tine..am avut un meci strans..3-0..greu cu Vio..ce iti m-ai rid dioptriile ,scirba mica ce esti:sad:
- - - Actualizat - - -
In tur v-am curentat noi 6-3 babaule
- - - Actualizat - - -
asa ca mai piaptana broasca
![]()
acum poti tunde si calulAi noroc cu Popica ca ia meciuri cat despre tine..am avut un meci strans..3-0..greu cu Vio..
ai trei meciuri cistigate la cite pierdute ca nu am mai tinut socoteala:roll:Ai noroc cu Popica ca ia meciuri cat despre tine..am avut un meci strans..3-0..greu cu Vio..
Teo, va doresc sa aveti o clasare in primele 2 cu TTWIN II.
Pe 11 si 12 mai se va juca la Viva turneul top 8 al campionatului municipal. Vor participa primele 4 echipe din fiecare grupa Calificari divizie.
Pe 27 aprilie se va juca la Top Arena si top 4 calificari pentru a stabili clasamentul si echipele ce vor promova in calificari divizie. Vor participa primele 2 din fiecare grupa. (TT Win II, Zaharoase, Vicoxerox si Chiajna).
Ai dreptate aici Noro..pentru unii muma penntru altii ciuma..Intr-o serie de 10 echipe(11 daca nu uitam si Telecom2 impusa din retur)merg la baraj primele 4 si in cealalta serie de 7 merg...tot 4.Lipseste simetria in Calificari Divizie si de dreptate si nu de caritate este nevoie aici.