Campionatul municipiului București 2012 - 2013

TT WIN II - 6-0 Pajura 2
TT WIN II - 6-0 Pajura 2
TT WIN II - 6-2 Monetaria
TT WIN II - 6-1 Viva Sport IV
TT WIN II - 6-1 OK III
va urma...

TT WIN1-Viva sport 6-3 TT WIN1-OK Club 6-5..un meci memorabil..la scorul de 5-5 la al doilea meci de dublu a jucat alaturi de Tomica Silviu domnul antrenor emerit Vasile Fodoran:D

TT WIN II - 6-4 Chiajna
TT WIN II - 6-2 CSTA II
TT WIN II - 6-2 Stirom

14 victorii, 0 infrangeri.
Multumesc colegilor mei si speram sa pastram forma buna si pt barajul de promovare.

Cate echipe participa la barajul de promovare? Este forma clasica 2*2 se califica primele 2, sau playoff 4+4 si trec 2.

Forma clasica cate 2 din fiecare grupa. Asta daca nu le vine vreo idee la sedinta luni...

ce iti m-ai rid dioptriile ,scirba mica ce esti:sad:
- - - Actualizat - - -
In tur v-am curentat noi 6-3 babaule:rolleyes:
- - - Actualizat - - -
;)asa ca mai piaptana broasca:mad:
Ai noroc cu Popica ca ia meciuri cat despre tine..am avut un meci strans..3-0..greu cu Vio..

Ai noroc cu Popica ca ia meciuri cat despre tine..am avut un meci strans..3-0..greu cu Vio..
acum poti tunde si calul;)
- - - Actualizat - - -
ai trei meciuri cistigate la cite pierdute ca nu am mai tinut socoteala:roll:
- - - Actualizat - - -
Esti tovarasul meu asa ca te las sa te bucuri;)

Nu stiu daca a mai fost postat, dar am constatat ca exista http://www.amtm.ro/, noul site al AMTM.
Este mai modern, mai actualizat, dar nu s-a renuntat la inserarea de imagini scanate cu texte.
Oricum, e mult mai bine ca inainte.

Asa este.
Sper sa scrie si rezultatele din retur, doar au strans foile, nu?

Pe 11 si 12 mai se va juca la Viva turneul top 8 al campionatului municipal. Vor participa primele 4 echipe din fiecare grupa Calificari divizie.
Pe 27 aprilie se va juca la Top Arena si top 4 calificari pentru a stabili clasamentul si echipele ce vor promova in calificari divizie. Vor participa primele 2 din fiecare grupa. (TT Win II, Zaharoase, Vicoxerox si Chiajna).

Ultima editare:

Pe 11 si 12 mai se va juca la Viva turneul top 8 al campionatului municipal. Vor participa primele 4 echipe din fiecare grupa Calificari divizie.
Pe 27 aprilie se va juca la Top Arena si top 4 calificari pentru a stabili clasamentul si echipele ce vor promova in calificari divizie. Vor participa primele 2 din fiecare grupa. (TT Win II, Zaharoase, Vicoxerox si Chiajna).
Teo, va doresc sa aveti o clasare in primele 2 cu TTWIN II.
Altfel, se dovedeste ca cele 2 serii au fost dezechilibrate si ca trebuia play-off de 4+4 si la categoria inferioara.

Intr-o serie de 10 echipe(11 daca nu uitam si Telecom2 impusa din retur)merg la baraj primele 4 si in cealalta serie de 7 merg...tot 4.Lipseste simetria in Calificari Divizie si de dreptate si nu de caritate este nevoie aici.

Intr-o serie de 10 echipe(11 daca nu uitam si Telecom2 impusa din retur)merg la baraj primele 4 si in cealalta serie de 7 merg...tot 4.Lipseste simetria in Calificari Divizie si de dreptate si nu de caritate este nevoie aici.
Ai dreptate aici Noro..pentru unii muma penntru altii ciuma..

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus