2013 ITTF World Tour, Kuwait Open, Super Series,14 Feb 2013 - 18 Feb 2013, Kuwait Cit

4-0 pt Ma Long contra lu Xu Xin......se vede treaba ca Xu XIN a ajuns nr 1 doar datorita faptului ce cei 2 ( Ma Long si Zhang Jike) au fost iesiti din forma...in mod normal nu prea are nici o sansa contra lor..

4-0 pt. Ma Long,caruia i-a iesit totul...,Xu Xin obosit,plin de cearcane,de nerecunoscut ca joc,nu i-a iesit nimic si l-a jucat Ma Long intruna pe coltul rever...de l-a innebunit.
- - - Actualizat - - -
Ma Long - Xu Xin 4-0!!! 👏
..."Banditule...!!!"...,dar nu ai nimerit scorul..."4-2"...
- - - Actualizat - - -
...baieti ,Kralizek,ne-a "spulberat" pe toti...:-(

Cred ca revin la un comentariu pe care l-am postat anterior .. Xu Xin e nr.1 mondial si pentru ca MaLong si Zhang Jike sunt cam iesiti din forma (mai ales ultimul). Sa asteptam sa revina Zhang la forma maxima, Ma Long deja inceepe sa isi revina. Abia dupa aceea vedem care e cel mai bun dintre cei trei. Oricum raman la ideea mea anterioara ca Ma Long este cel mai talentat dintre cei trei super-jucatori ...

mi-ar place si mie sa castige Ma Long, insa nu cred ca se va intampla; Jike va casiga 4-0 in semifinala, apoi si finala

"Xu Xin-Ma Long,finala din semifinale...,cine va castiga acest meci ,va castiga si finala...vad un meci foarte strans...,un 4-2,4-3...,
in cealalta semifinala,pare favorit Wang Hao,...Jike nu are constanta in meciuri si a castigat greu in fata germanului Steger in sferturi...,zic 4-2 pt.Wang Hao
Vad o finala Xu Xin-Wang Hao,...batalia tenisului cinezesc traditional...doi penhold-eri de maini diferite...,merg pe stanga lui Xu Xin...4-1..."
...bai da' ce mi-a iesit pronosticul.!!!..stiti cum e?...cand te manca in cur...apoi te mananca...!!!
..................................................................
finala Ma Long-Zhang Jike....:(:(

"Xu Xin-Ma Long,finala din semifinale...,cine va castiga acest meci ,va castiga si finala...vad un meci foarte strans...,un 4-2,4-3...,
in cealalta semifinala,pare favorit Wang Hao,...Jike nu are constanta in meciuri si a castigat greu in fata germanului Steger in sferturi...,zic 4-2 pt.Wang Hao
Vad o finala Xu Xin-Wang Hao,...batalia tenisului cinezesc traditional...doi penhold-eri de maini diferite...,merg pe stanga lui Xu Xin...4-1..."

...bai da' ce mi-a iesit pronosticul.!!!..stiti cum e?...cand te manca in cur...apoi te mananca...!!!

e tot o finala ...dar aia mica

Zhang Jike - Whang Hao 4-1 !!! (11-8, 11-7, 9-11, 13-11, 11-4)....Destul de surprinzator dar Jike chiar a jucat bine :)...
Eu se pare ca am ratat ambele pronosticuri ...

Rezultatele de azi :

DING Ning CHN - FENG Tianwei SIN = 3-4 (8-11,11-5,11-5,10-12,9-11,11-8,3-11)
ZHU Yuling CHN - LIU Shiwen CHN = 0-4 (5-11,3-11,5-11,8-11)

XU Xin CHN - MA Long CHN = 0-4 (5-11,8-11,6-11,2-11)
WANG Hao CHN - ZHANG Jike CHN = 1-4 (8-11,7-11,11-9,10-12,4-11)

chiar... cand se joaca finalele?

Finalele:
13:30 Women's Double Final -TV
14:00 Men's Double Final -TV MA Long CHN / ZHANG Jike CHN
14:30 Women's single Final -TV FENG Tianwei SIN - LIU Shiwen CHN
15:15 Men's single Final -TV MA Long CHN - ZHANG Jike CHN
- - - Actualizat - - -
chiar... cand se joaca finalele?

Finalele:
13:30 Women's Double Final -TV ISHIKAWA Kasumi JPN / MORIZONO Misaki JPN - DING Ning CHN / LI Xiaoxia CHN
14:00 Men's Double Final -TV MA Long CHN / ZHANG Jike CHN - Xu Xin / YAN An CHN
14:30 Women's single Final -TV FENG Tianwei SIN - LIU Shiwen CHN
15:15 Men's single Final -TV MA Long CHN - ZHANG Jike CHN

Back
Sus